[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak ogarnę silnik do końca to coś się nakręci. Znajomy ponownie jest w posiadaniu fajnej kamerki do filmików w hd, więc się zapożyczy kiedyś Jeżeli z karty nie usunęli nic jest filmik jak chodziła dzień po pierwszym odpaleniu.
Jutro jak pogoda do pisze to może audi zostanie umyta pierwszy raz od półtora roku
Jutro jak pogoda do pisze to może audi zostanie umyta pierwszy raz od półtora roku
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fighter001
- Forum Audi 80
sprawia, wierz mi :mrgreen: :mrgreen:Fighter001 pisze: Taka oska bez kontroli trakcji musi już lekkie problemy sprawiać z przyczepnością.
ale idzie tez dynamicznie i szybko ruszyc z trakcja nawet po czipse :mrgreen:
Sylwek, stozek i przeplywka trzyma sie tylko na rurce od dolotu czy prrzymocowales to jakos? bo po fotach widac jakby mogly lottać po calej komorze
cos wiem na ten temat :mrgreen: :mrgreen:Apocalipto pisze:dolot pomalowany w podkład, poskręcany na nowo i o dziwo po tym audi zaczęło zap******ać
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lolek, włożyłem fotele bo ludzie dziwnie patrzyli jak widzieli wnętrze
Fighter001, Silnik seria, tylko ciekawe ile kucy zostało Turbo z passka kumpla po przebiegu 167tyś km, która przeleżała jakieś 3 lata na półce.
Po dokładnym ogarnięciu podciśnień blowoff działa jak należy, audi nie gaśnie, Jutro se jeszcze po testuje w dzień :mrgreen:
EDIT:
Maszu, narazie ''try-tytką'' przyczepione, na foto akurat niebyło zamocowane prze chwilę
[ Dodano: 2013-02-17, 20:35 ]
Foto znalezione na brata koncie w necie
Silnik przed swapem, jak kumpel myje
Oraz już po włożeniu przed zrobieniem wiążki elektrycznej
[ Dodano: 2013-02-24, 13:06 ]
Mała kolekcja emblematów, jeszcze nie wszystkie w jednym miejscu
oraz małe spy-foto następcy
[ Dodano: 2013-02-25, 18:35 ]
Dziś od rana mam pecha... Najpierw w pracy nic nieszło, a później jadąc na wieś do braciaka poczułem olej się skwarzący na tłumiku i dym z pod maski.
Wyje...ło dziurę w pokrywie zaworów.....
A już tak ładnie zaczął zapierdzielać... <mur>
Fighter001, Silnik seria, tylko ciekawe ile kucy zostało Turbo z passka kumpla po przebiegu 167tyś km, która przeleżała jakieś 3 lata na półce.
Po dokładnym ogarnięciu podciśnień blowoff działa jak należy, audi nie gaśnie, Jutro se jeszcze po testuje w dzień :mrgreen:
EDIT:
Maszu, narazie ''try-tytką'' przyczepione, na foto akurat niebyło zamocowane prze chwilę
[ Dodano: 2013-02-17, 20:35 ]
Foto znalezione na brata koncie w necie
Silnik przed swapem, jak kumpel myje
Oraz już po włożeniu przed zrobieniem wiążki elektrycznej
[ Dodano: 2013-02-24, 13:06 ]
Mała kolekcja emblematów, jeszcze nie wszystkie w jednym miejscu
oraz małe spy-foto następcy
[ Dodano: 2013-02-25, 18:35 ]
Dziś od rana mam pecha... Najpierw w pracy nic nieszło, a później jadąc na wieś do braciaka poczułem olej się skwarzący na tłumiku i dym z pod maski.
Wyje...ło dziurę w pokrywie zaworów.....
A już tak ładnie zaczął zapierdzielać... <mur>
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt: