AUDI B4 ABK by damian169a
- damian169a
- Forum Audi 80
fotele juz takie były i nie jest to najlepszej jakości szczerze mówiąc ale jesli brać pod uwage że była to chyba naprawa wytartych boczków to wykonanie dobre. ale i tak chciałbym całą czarna skóre tylko nie wiem jeszcze gdzie szukac takich gratów ale jak cos upoluje
benek9202 z tą deską to nie wiem jak to jest a możesz podesłac linka z poliftową ?? <wodka>
benek9202 z tą deską to nie wiem jak to jest a możesz podesłac linka z poliftową ?? <wodka>
http://img804.imageshack.us/img804/1115 ... photos.jpg
Link z profilu kolegi eSPe
Mi się podoba ta pół skóra
Link z profilu kolegi eSPe
Mi się podoba ta pół skóra
- damian169a
- Forum Audi 80
witam panowie mam prosbe mogli byscie mi tu jakos w miare sensownie podpowiedziec jak wyglada sprawa gwintu do b4 cały czas próbuje czytac na ten temat ale nic konkretnego nie moge wywnioskowac :shock: chodziło by mi o konkrety jakie gwinty pasuja do b4 gdzie szukac ...... za konkretne linki stawiam krate browara na zlocie :mrgreen:
nie myslałem ze jest to taki kłopotliwy temat ( i dodam ze chodzi mi o konkret glebe ) prosze o pomoc bo jazda kozą jakoś mi nie odpowiada
a co do audi to moge powiedziec że po remoncie zrobiła juz docierająca 2 tysie km i smiga jak marzenie na dniach wpadnie audio o którym zawsze marzyłem czyli mały agregacik do db dragu:) (wzmacniacz 1000w na RMS-ie ) :mrgreen: jak bede to miał w domu i wróce z DE to wstawie zdjęcia 8-) koła tez wstepnie zaklepane:)
ale .....brakuje gleby!!!!!!! wiec prosze o jakies info
pozdrawiam damian169a
nie myslałem ze jest to taki kłopotliwy temat ( i dodam ze chodzi mi o konkret glebe ) prosze o pomoc bo jazda kozą jakoś mi nie odpowiada
a co do audi to moge powiedziec że po remoncie zrobiła juz docierająca 2 tysie km i smiga jak marzenie na dniach wpadnie audio o którym zawsze marzyłem czyli mały agregacik do db dragu:) (wzmacniacz 1000w na RMS-ie ) :mrgreen: jak bede to miał w domu i wróce z DE to wstawie zdjęcia 8-) koła tez wstepnie zaklepane:)
ale .....brakuje gleby!!!!!!! wiec prosze o jakies info
pozdrawiam damian169a
- sebastianred94
- Forum Audi 80
Witam co do gwintu to znalazłem taką stronke bo szukam do siebie http://www.h-r.com.pl/. Mam taki sam silnik co ty i z tego co widze to jest do naszego modelu .
- damian169a
- Forum Audi 80
- sebastianred94
- Forum Audi 80
- damian169a
- Forum Audi 80
na vag nysa jestem od zawsze i na zawsze:) tylko zawsze po stronie vw stałem bronek będzie ttylko wczesniej sie jakos bedizmey musieli ustawic ale mysle ze nas znajdziesz mamy zawsze rezerwacje dla wrocławia gliwic i rudziczki a co do gwintu to chyba bede musiał byc pierwszy bo jakos sie udało zarobic i czas najwyzszy posadzic audi :evil:
- sebastianred94
- Forum Audi 80
Jest nowa tańsza opcja gwintu.http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f= ... ea16cc01a6
- damian169a
- Forum Audi 80
- sebastianred94
- Forum Audi 80