Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
hahaha bo to bardziej buczy niż jedzie :mrgreen: ale szaleństwo się szykuje ogromne + 13KM i 20 Nm hahahahah
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 22:06 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
aaa eproma jej dołożę.. jutro powinno przyjść, bo w sumie to prawie że w gratisie dostałam bo zamawiany był do mojej A4 wirus ze 110 na 140KM no i przy okazji do Lilki poszło a co jak szaleć to szaleć a z 13stoma końmi więcej to będzie szaleństwo :mrgreen: hahah aż mnie to śmieszy ale co tam. Jutro jak przyjdzie i jak w piątek/sobotę, wszczepie ( i nie rozp.. się na pierwszym zakręcie :mrgreen: ) to napiszę wam więcej i czy w ogóle warto <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
mor4z a jak mam się nie cieszyć z takiego szaleństwa ehhehe
Ogólnie co do czipsa mogę śmiało powiedzieć po jeździe proóbenj że najbardziej odczuwalne jest jak ciągnie z obrotów od dołu, poza tym nić więcej nie stwierdziłam przez cudowną pogodę, bo na każdym biegu kołami memla...
No i jedno co jest pewne - się głośniejsza zrobiła buahahhaha :mrgreen:
Ogólnie co do czipsa mogę śmiało powiedzieć po jeździe proóbenj że najbardziej odczuwalne jest jak ciągnie z obrotów od dołu, poza tym nić więcej nie stwierdziłam przez cudowną pogodę, bo na każdym biegu kołami memla...
No i jedno co jest pewne - się głośniejsza zrobiła buahahhaha :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
a bo ja wiem? dobre pytanie.. zrobiłą się głośniejsza i tyle, najbardziej daje odczuć jak się wkręca od dołu
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, 16:58 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.