Rowniez jestem zdania ze cos takiego mogło by powstaćObarek pisze:Zdecydowanie pokój coupe.
Pomysły, sugestie, zmiany, wspołpraca
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Zrobienie działu Coupe to żaden problem pod warunkiem, że przekonacie mnie do czego mialby on słuzyc.
Musialby traktować tylko o Coupe czyli tematyka nie moglaby byc wspolna z innymi dzialami Audi 80. Jest to mozliwe ?
O czym pisalibysmy odnosnie dzialu Coupe co nie nadawaloby się do innego technicznego dzialu Audi 80 ?
Napiszcie jakieś przyklady proszę. Zeby powstal nowy dział dobrze jest dać wzór, napisać na czym mialby polegac ten pomysł i o czym dokladnie traktować.
Musialby traktować tylko o Coupe czyli tematyka nie moglaby byc wspolna z innymi dzialami Audi 80. Jest to mozliwe ?
O czym pisalibysmy odnosnie dzialu Coupe co nie nadawaloby się do innego technicznego dzialu Audi 80 ?
Napiszcie jakieś przyklady proszę. Zeby powstal nowy dział dobrze jest dać wzór, napisać na czym mialby polegac ten pomysł i o czym dokladnie traktować.
- Rafalski82
- Forum Audi 80

I co raz to więcej tematów jest do czytania,ciekawe kiedy tak będzie jak na AKP że właczasz posty od ostatniej wizyty i masz 100 wyników.jmm pisze:Też jestem za pokojem o Coupe, ale w sumie co by w nim było??:)
Powiem Ci Doc, ze teraz nie wiem czy bede zakladal forum tylko dla Coupejke, jak juz jest Twoja stronka :mrgreen:
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Gdy jest bowa wiadomość wyskakuje CI popup. Odblokuj mozliwosc popupów dla tej strony w przegladarce.foxbat pisze:jeszcze jedna sugestia - dobrze by było gdyby na stronie głównej wyświetlała się też informacja czy jest nowa zawartość skrzynki PW - tak , żeby było wiadomo, czy włazić do niej czy nie.
-
coupe q
Pokój coupe !!!!
Znakomita większość użytkowników audi traktuje swoje auta jako narzędzie pracy albo auta na codzień.
Znakomita część userów coupejek traktuje swoje auta jako auta do zabawy i kupione z pobudek daleko innych od praktyczności to wg. mnie wystarczający argument dla tego aby userzy coupejek mogli lepiej się poznać i mieć swoj kąt.
Ja np. na AKP i kilku innych forach poszukuję tylko i wyłącznie wątków o coupe i już kojarzę ludzi którzy sie produkują w różnych miejscach ale zawsze o coupe - tu mieliby swój kąt i ja bynajmniej zawsze choć na chwilę bym zaglądał zamiast przekopywać fora w poszukiwaniu wątków o coupejkach.
Pozdro dla wszystkich
Znakomita większość użytkowników audi traktuje swoje auta jako narzędzie pracy albo auta na codzień.
Znakomita część userów coupejek traktuje swoje auta jako auta do zabawy i kupione z pobudek daleko innych od praktyczności to wg. mnie wystarczający argument dla tego aby userzy coupejek mogli lepiej się poznać i mieć swoj kąt.
Ja np. na AKP i kilku innych forach poszukuję tylko i wyłącznie wątków o coupe i już kojarzę ludzi którzy sie produkują w różnych miejscach ale zawsze o coupe - tu mieliby swój kąt i ja bynajmniej zawsze choć na chwilę bym zaglądał zamiast przekopywać fora w poszukiwaniu wątków o coupejkach.
Pozdro dla wszystkich
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Odnosnie pokoju Coupe.
Na próbę dałem przyklejony temat w dziale "Moje Audi" Wasza-posiadaczy Coupe- w tym głowa, aby był on bogaty w informacje.
Jednocześnie proszę pamiętać, aby wypowiadać się tam na tematy ścisle związane z Coupe i tylko takie, które nie mają miejsce w innym dziale zwłaszcza technicznym.
Jeśli przyklejony wątek będzie ciekawie się rozwijal zrobimy specjalny dział Coupe.
Bardzo proszę również o reklamę, zebranie maniaków coupe poprzez dodanie info w podpisie na roznych forum których jesteście userami lub drogą pantoflową. Zbierzcie społęcznośc Coupe
viewforum.php?f=3
Na próbę dałem przyklejony temat w dziale "Moje Audi" Wasza-posiadaczy Coupe- w tym głowa, aby był on bogaty w informacje.
Jednocześnie proszę pamiętać, aby wypowiadać się tam na tematy ścisle związane z Coupe i tylko takie, które nie mają miejsce w innym dziale zwłaszcza technicznym.
Jeśli przyklejony wątek będzie ciekawie się rozwijal zrobimy specjalny dział Coupe.
Bardzo proszę również o reklamę, zebranie maniaków coupe poprzez dodanie info w podpisie na roznych forum których jesteście userami lub drogą pantoflową. Zbierzcie społęcznośc Coupe
viewforum.php?f=3
- Rafalski82
- Forum Audi 80

- Rafalski82
- Forum Audi 80

Ja takiego problemu nie mam,ale za to jak wchodze na forum i mam np.25 postów nieprzeczytanych wejde w nie i jest 19 wyników a nie 25.Doc pisze:Widać i to bardzo dokładnie. Nie przeczytane są zaznaczane na czerwono. Przeczytane na czarno. Moze przegladarka Ci szwankuje ?Cysztof pisze:ie widac postow nieprzeczytanych
Czy ktoś jeszcze ma taki problem, ze nie widzi ktore tematy są przeczytane a ktore nie ?
Nie to żeby mi to jakoś strasznie przeszkadzało, ale czuje się lekko oszukany