[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
...znaczy sie najlepsze ustawienie do wykorzystanie potencjalu ukladu napedowego.sagem pisze:Będzie bardzo nisko, bo tak to jest zrobione, mniej więcej najwyższe ustawienie to tak jak miałem do tej pory,a najniższe, hm.. ma leżeć prawie na ziemi!StaSiu pisze:To duzo nizej nie bedzie od tego co miales do tej pory
Zapomniałeś "i mocy" :mrgreen:deejay.ftb pisze:...znaczy sie najlepsze ustawienie do wykorzystanie potencjalu ukladu napedowego.sagem pisze:Będzie bardzo nisko, bo tak to jest zrobione, mniej więcej najwyższe ustawienie to tak jak miałem do tej pory,a najniższe, hm.. ma leżeć prawie na ziemi!StaSiu pisze:To duzo nizej nie bedzie od tego co miales do tej pory
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Jak bym Cie nie znał to bym pomyślał że mówisz poważnie, ale chyba znasz mnie na tyle, że wiesz, że ja na zlot jadę się spotkać z moczymordami i napić delikatnie, a nie chwalić dookoła samochodem <ok>deejay.ftb pisze:juz sie nie tlumacz, wszyscy dobrze wiedza ze na VagEvent dostaniesz sie w cuglach
Więc na żaden Vag iwent nie wpadnę.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wątpie, chyba że keczy kłamie i jest tam jak 2 lata temu :mrgreen:chybo101 pisze:Już widzę jak na grabinie gwint pod bramą kręcisz
Będzie jak jak tutaj
p.s wszelkiej maści odtwarzacze mp3, mp4, taborety, laptopy i wszystko grające oprócz aparatów fotograficznych zarekwirujemy przed bramą co by nie było powtórki z przed roku <ok>
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś otrzymałem nietuzinkowy prezent od swojej kobiety, mianowicie cztery nowe Yokohama Parada Spec 2 215/40/R17.
Podobno, żeby AAN mógł rozwinąć żagle.
Podobno, żeby AAN mógł rozwinąć żagle.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2013, 19:13 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.