Audi 80 B3 91r. 1,8 Comfort Edition nowe foty str. 5
Zimówki juz na aucie
Mam też mały problem w zasadzie odkąd mam auto, z pod maski dochodzi dziwny dźwięk :evil: czy ktoś może mi powiedzieć czym to jest spowodowane? Dźwięk dochodzi z alternatora dodam ze łożyska alternatora były wymieniane w tym roku
Mam też mały problem w zasadzie odkąd mam auto, z pod maski dochodzi dziwny dźwięk :evil: czy ktoś może mi powiedzieć czym to jest spowodowane? Dźwięk dochodzi z alternatora dodam ze łożyska alternatora były wymieniane w tym roku
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 17:41 przez Dżejkob, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyjrzałem się bliżej napinaczowi paska i to chyba z niego dochodzi ten hałas bo sie ten dźwięk pojawił niedługo po tym jak wymieniłem pasek rozrządu co mnie zresztą kosztowało wymiane łożysk alternatora bo spec mechanik spierdzielił sprawe po całości :roll:
[ Dodano: 2013-02-25, 16:58 ]
Wpadła klubowa ramka pod tablice i znaczek quattro, do skończenia frontu brakuje tylko zderzaka od coupe <ok>
[ Dodano: 2013-02-25, 16:58 ]
Wpadła klubowa ramka pod tablice i znaczek quattro, do skończenia frontu brakuje tylko zderzaka od coupe <ok>
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 14:01 przez Dżejkob, łącznie zmieniany 1 raz.
Narazie nic nie wiem ale jak coś będę wiedział to na pewno dam znać 8-)Marcin_89 pisze:Kiedy jakieś Wilcze Laski? Będzie coś na rozpoczęcie wiosny?
[ Dodano: 2013-02-27, 23:07 ]
Nie wahaj się <ok> naprawdę czuć różnice w zakrętach na śniegu pewniej sie prowadzi a i nawet zauważyłem że jakoś inni kierowcy uciekają na boki 8-) No chyba że to dlatego że jechałem na nich <lol>bzibzi pisze:chyba zainwestuje w takie cudo bedzie SZAŁ :mrgreen:trepek pisze:Plus 10 do przyczepności na zakrętach <ok>bzibzi pisze: taki znaczek to chyba plus 10 koni pewno daje :evil: