Najpewniej kupię Laubera albo Maxgear.
Zauważyłem, że pompa bardziej się drze na zimnym silniku. Jak cała komora silnika nabierze temperatury razem z resztą podzespołów, to jest znacznie ciszej.
Pogadałem z ze sprzedającym,mówi że nowa,nieużywana,oryginalna jaka była montowana w audi.Slawo777 pisze:Pompa wygląda na faktycznie nową choć głowy to bym sobie nie dał uciąć że tak jest.Na uczciwości nikt nawet nie próbuje się dorobić :evil: Hmm jeśli to jest do Twojego typ bo jest jeszcze bez śrub z gwintem jak moja to bym brał bez zastanowienia.ZF jest montowany do Audi zresztą i jest bardzo droga.Zadzwoń dopytaj się uzgodnij że jeśli towar nie będzie zgodny z opisem i 2 tygodnie rozruchowego i kupuj.Cześć
Nie za bardzo wiem o co chodziSlawo777 pisze:Kurcze nie mów więcej niż wiesz do jasnej ciasnej:shock: A czy dasz radę to tylko Ty wiesz kolego.Pozdro
Ok, przyszłym tygodniu niunia idzia do mechanika na uszczelnienie pompy paliwowej,to przy okazji zmieni się p.wspomagania i poduszki amorków.napisz kolego jak z tą pompą jak założysz czy warto ja brac ,bo mam ten sam problem;/
Napisz proszę ile wyniesie Cię koszt tych napraw ale tak bez kitu ?Ok, przyszłym tygodniu niunia idzie do mechanika na uszczelnienie pompy paliwowej,to przy okazji zmieni się p.wspomagania i poduszki amorków.