[Audi Cabrio] 2.8
[Audi Cabrio] 2.8
Przedstawię w tym temacie swój nowy nabytek a mianowicie audi cabrio 2.8 :mrgreen: jest to moje drugie cabrio ze stajni audi (pierwsze opisywane w temacie https://audi80.pl/cabrio-23-vt5687.h ... ght=#49976)
Autko osobiście przyprowadziłem ze Szwajcarii w lato ubiegłego roku, odsprzedałem je koledze ale pod warunkiem że jak będzie je sprzedawał to je odkupie i tak tez się dziś stało, wróciło do mych rąk :mrgreen:
Fotki na razie takie jak stało jeszcze w Szwajcarii
,
Z wyposażenia posiada wszystko oprócz BC i tempomatu, ale to się z czasem ogarnie.
Mam juz zakupiony hardtop do niej, w dalszej czesci bedzie inna felga napewno 18" tzn juz jest <ok> ale pewnie tez jakas 17 z duzym rantem, obowiazkowo gleba, xenon i zobaczymy co jeszcze, wydech remusa juz siedzi.
Autko osobiście przyprowadziłem ze Szwajcarii w lato ubiegłego roku, odsprzedałem je koledze ale pod warunkiem że jak będzie je sprzedawał to je odkupie i tak tez się dziś stało, wróciło do mych rąk :mrgreen:
Fotki na razie takie jak stało jeszcze w Szwajcarii
,
Z wyposażenia posiada wszystko oprócz BC i tempomatu, ale to się z czasem ogarnie.
Mam juz zakupiony hardtop do niej, w dalszej czesci bedzie inna felga napewno 18" tzn juz jest <ok> ale pewnie tez jakas 17 z duzym rantem, obowiazkowo gleba, xenon i zobaczymy co jeszcze, wydech remusa juz siedzi.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2013, 16:36 przez zietek, łącznie zmieniany 2 razy.
przesadzasz , hardtop jest w Polsce mam nawet na sprzedaż więc temat nie jest nieosiągalnyzietek pisze:remus chyba ostatni, od spodu jeszcze nie zagladalem, fotki zrobie jak tylko bede mial ja u siebie juz w garazu :-> ale doczekac sie nie moge juz,
P.S kupie windshota w dobrej cenie, chyba ze sie nie znajdzie to bede musial sobie ze szwajcarii przywiezc tak jak hardtopa
wysio pisze:przesadzasz , hardtop jest w Polsce mam nawet na sprzedaż więc temat nie jest nieosiągalnyzietek pisze:remus chyba ostatni, od spodu jeszcze nie zagladalem, fotki zrobie jak tylko bede mial ja u siebie juz w garazu :-> ale doczekac sie nie moge juz,
P.S kupie windshota w dobrej cenie, chyba ze sie nie znajdzie to bede musial sobie ze szwajcarii przywiezc tak jak hardtopa
no masz , widzialem i za ile?? :mrgreen:
a wiesz za ile ja kupilem?? za 500chf ( 1chf= 3.4zl ) z przywozka do polski, wiec nadal uwazasz ze temat nie wart zachodu i ze przesadzam?? moj tez wystawilem z ciekawosci na allegro za 4500, wiec ja moge przesadzac ale nie przeplacac
no to powiem Ci przyjacielu że fajną kase dałeś za niego i to zagranicą Także przyznam żę opłacalna sprawa <ok>zietek pisze:wysio pisze:przesadzasz , hardtop jest w Polsce mam nawet na sprzedaż więc temat nie jest nieosiągalnyzietek pisze:remus chyba ostatni, od spodu jeszcze nie zagladalem, fotki zrobie jak tylko bede mial ja u siebie juz w garazu :-> ale doczekac sie nie moge juz,
no masz , widzialem i za ile?? :mrgreen:
a wiesz za ile ja kupilem?? za 500chf ( 1chf= 3.4zl ) z przywozka do polski, wiec nadal uwazasz ze temat nie wart zachodu i ze przesadzam?? moj tez wystawilem z ciekawosci na allegro za 4500, wiec ja moge przesadzac ale nie przeplacac
Nie przepłaciłeś powinieneś napisać że hardtopy są tylko nic w ludzkich pieniądzach nie ma
zietek pisze:a wiesz za ile ja kupilem?? za 500chf ( 1chf= 3.4zl ) z przywozka do polski, wiec nadal uwazasz ze temat nie wart zachodu i ze przesadzam?? moj tez wystawilem z ciekawosci na allegro za 4500, wiec ja moge przesadzac ale nie przeplacac
No i takie pieniądze jakie dałeś można za niego dać Niestety hardtopy do A80 cabrio są wystawiane po tyle co hardtopy do Porsche 911 Taniej kupić hardtopa do E30 E36 Miaty a nawet R129