Witam!
Wszyscy się chwalą i pokazują to jako, że nowy, to też się pochwalę;)
Audi 80 ABT, każdy wie, z czym to się je, czyli silnik marny, ale nie do zdarcia;)
rocznik 1992, sprowadzony z Niemiec jakieś 6 lat temu i od tego czasu regularnie coś w nim jest dodawane i robione, zresztą oceńcie sami jakieś sugestie uwagi, jak najbardziej mile widziane p.s wiem korek od gazu wygląda wieśniacko, już o tym myślę..
Pozdrawiam
Karol
, , , , , , , , , , , , , ,
[Audi 80 B4] ABT
[Audi 80 B4] ABT
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 14:55 przez karoleski, łącznie zmieniany 2 razy.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dzięki Wielkie. Co do półeczki z głosnikami, gra jak najbardziej fajnie, troszke jest różnica między przodem, a tyłem, bo jak ktoś jedzie ze mną i siedzi z tyłu, to zdecydowanie ma inne doznania niż ja, kierując auto co do felg, na allegro takich pełno, tylko środek ze znaczkiem audi było ciężko zdobyć
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
Cudeńko furka :mrgreen:
Mój tata miał też ten silnik w swojej ale niestety zaczęło się przegrzewać a mechanicy doprowadzili silnik do takiego stopnia że zmianialiśmy go ale taki sam, niestety długo mu nie zapowiadano i musieliśmy ją sprzedać.
A ja się wożę dieselkiem i jest gicio :lol:
Audi 80 ma duszę i niech mówi kto co chce ale drugiego takiego auta nie znajdzie
Mój tata miał też ten silnik w swojej ale niestety zaczęło się przegrzewać a mechanicy doprowadzili silnik do takiego stopnia że zmianialiśmy go ale taki sam, niestety długo mu nie zapowiadano i musieliśmy ją sprzedać.
A ja się wożę dieselkiem i jest gicio :lol:
Audi 80 ma duszę i niech mówi kto co chce ale drugiego takiego auta nie znajdzie