to jakodchodzi to mozna sprobowac to jakos oczyscic, jezeli sprobujesz opalarka to naprawde delikatnie i z wyczuciem by nie przgrzac plastiku. Innego sposobu raczej nie znampiotr23audi pisze:no właśnie kawałkami odchodzi ta farba i jak ją podważam to płaciki odchodzą ale nie wszędzie, a nie widzialem specjalnego przygotowania tylko podkład i kolor.
[Audi Cabrio] 2.3
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam wczoraj o godzinie 14:30 zaczął się SWAP
A po godzinie czyli o 15:30 wyglądało to tak
A tutaj fotka dawcy
dziś już wyleciał z niego silnik.
Teraz jest tylko problem bo łapy od 2.3 nie pasują do bloku silnika AEB.
Poduszki od 2.3 mają gdubszy gwint niż dziura w łapie od 1.8T i nie wiem jak to poskładać, ktoś pomoże? Licze na Was
A po godzinie czyli o 15:30 wyglądało to tak
A tutaj fotka dawcy
dziś już wyleciał z niego silnik.
Teraz jest tylko problem bo łapy od 2.3 nie pasują do bloku silnika AEB.
Poduszki od 2.3 mają gdubszy gwint niż dziura w łapie od 1.8T i nie wiem jak to poskładać, ktoś pomoże? Licze na Was
-
- Forum Audi 80
Mały progres zdjąłem dziś miske olejową, wyczysciłem miche i smok bo w 1.8t lubią sie zapychać, a teraz bede miał spokojną głowe. Silnik już siedzi i jest spięty ze skrzynią, musiałem jeszcze sprzęgło odpowietrzyć ale jest ok,
Teraz tylko prawą łape potrzebuje od Audi B4 z 2.0 albo 1.9Tdi bo jednak też jest inna niż w A4 i przydało by sie też mocowanie akumulatora do podłużnicy. Potrzebował będe jeszcze intercooler coś wąskiego i podłużnego z prostymi wyjsciami rur coś takiego -___- w przystępnej cenie bo kasa bardzo szybko sie kończy
Teraz tylko prawą łape potrzebuje od Audi B4 z 2.0 albo 1.9Tdi bo jednak też jest inna niż w A4 i przydało by sie też mocowanie akumulatora do podłużnicy. Potrzebował będe jeszcze intercooler coś wąskiego i podłużnego z prostymi wyjsciami rur coś takiego -___- w przystępnej cenie bo kasa bardzo szybko sie kończy