[B3 PM] Jaka optymalna butla lpg do B3
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Hmmm w sumie pierwszy raz slysze o patencie ze wstawieniem butli w miejsce baku , jakby produkowali zbiorniki gazu idealnie wpasowujace sie w miejsce zbiornika na paliwo i zbiorniki Paliwa pasujace w miejsce zapasówki to podejrzewam ze taka przerobka nie bylaby jakos wyjatkowo kosztowna , benzyny wchodziloby ok 35L co w zupelnosci wystarcza bo i tak malo kto jezdzacy na gazie ma tyle benzyny w baku , a gazu wchodziloby cos w okolicach 60L i to bez ograniczania sobie miejsca w bagazniku walcem na 60l...Nie wiecie moze czy juz jakas profi firma robi cos takiego?
- morris4life
- Forum Audi 80
Kotlet na patelnię...hop-siup....
witam,
pytanie do ysiul. To zdjęcie w twoim poście poważnie pochodzi z B3? Bo mnie się zdaje że tam w miejscu, w którym ty masz/miałeś butlę to chyba podłużnica idzie?
Ja mam w bagażniku taką walcowatą butlę po prawej stronie i zdaje mi się, że jest ona od spodu przymocowana do podłużnicy właśnie, ale reki nie dam sobie uciąć :oops:
Też rozglądam się za inną butlą LPG, bo rodzinka mi się powiększy, a w chwili obecnej wsadzenie wózka do bagażnika z obecną butlą graniczy z cudem (a auto to moja miłość i go nie sprzedam, więc jedyną opcją jest wymiana butli).
Ilu litrowe takie butle można spotkać na rynku? Bo moja ma ok 40 litrów i starcza mi na ok 400 km.
pozdrawiam
witam,
pytanie do ysiul. To zdjęcie w twoim poście poważnie pochodzi z B3? Bo mnie się zdaje że tam w miejscu, w którym ty masz/miałeś butlę to chyba podłużnica idzie?
Ja mam w bagażniku taką walcowatą butlę po prawej stronie i zdaje mi się, że jest ona od spodu przymocowana do podłużnicy właśnie, ale reki nie dam sobie uciąć :oops:
Też rozglądam się za inną butlą LPG, bo rodzinka mi się powiększy, a w chwili obecnej wsadzenie wózka do bagażnika z obecną butlą graniczy z cudem (a auto to moja miłość i go nie sprzedam, więc jedyną opcją jest wymiana butli).
Ilu litrowe takie butle można spotkać na rynku? Bo moja ma ok 40 litrów i starcza mi na ok 400 km.
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH