[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Fanthom, dzięki :oops:
Dziś Słonik zrobił mi wreszcie konkretne mocowanie dyfra, jest dospawany kątownik 4 mm grubości i skręcony z budą, na oryginalnej poduszce i łapie.
Jak zwykle robota i podejście profi i jestem bardzo zadowolony, za tydzień jak dobrze pójdzie zrobimy wydech.
Łapa jak i cała reszta wytrzymuje ostre ruszanie z pierwszego biegu na mocno klejących się oponach także jest dobrze. Jeszcze raz dzięki Adam.
Dojechałem, wszystko zajebiście dobrze.Słonik pisze:Jak dojedziesz do domu to sprawozdanie zdaj czy wszystko OK :mrgreen:
Dziś Słonik zrobił mi wreszcie konkretne mocowanie dyfra, jest dospawany kątownik 4 mm grubości i skręcony z budą, na oryginalnej poduszce i łapie.
Jak zwykle robota i podejście profi i jestem bardzo zadowolony, za tydzień jak dobrze pójdzie zrobimy wydech.
Łapa jak i cała reszta wytrzymuje ostre ruszanie z pierwszego biegu na mocno klejących się oponach także jest dobrze. Jeszcze raz dzięki Adam.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2013, 19:30 przez sagem, łącznie zmieniany 2 razy.
To spoko, bo bałem sie ze cos bedzie wibrować czy trzesc sie podczas jazdy ae jak jest ok to i ja jestem zadowolony. A czy sie nie urwie to zoabzcymy po sezonie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2013, 19:31 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: