Someone from this forum has a shop, I don`t remember the name now, but they had good "giwnt" for something about 1500zl I`ll look forward for it;) Ask Słonik:D
Audi 90 w ośce ma tą samą zawiechę co coupe, sądzę, że z Q będzie tak samo;) Przekładałem u siebie tył z mojego coupe do 90tki i 100% to samo, co do przodu zawiecha przód od coupe B4 miała inny rozmiar śrub (14) do piasty jak w B3/90 (12). Pozdrawiam!
skoti, Czyli wycinam mc person nad drążkiem ... i wpasować element gwintowany z innego zawiasu? a nacinanie gwintu na kolumnie nie będzie sensownym rozwiązaniem ?
Ja uciąłem pod wąsem ale i gwintować kolumnę można, jak chcesz tylko nie wiem jak wtedy nisko zejdziesz. ja przód mam na samym dole i jeszcze mi mało, zdał by się jeszcze z 1-2cm regulacji, żeby opuścić, z tyłu jest w połowie a już jest prawie ok
Jeśli chodzi o gwint z Golfa do Audi Coupe typ89 ja kupiłem i wszystko pasuje poza tym, że cały amortyzator jest po prostu za długi, Audi nie siada zbyt nisko, a po skręceniu na maksa osiada na odboju i sprężyna jest luźna (Gwint TaTechnix)
[ Dodano: 2014-01-05, 20:58 ]
trochę pomarudzę znowu
ma ktoś może zdjęcie b4, na gwincie home made, ale na wkładach amortyzatora seryjnej wielkości? chodzi o to jak nisko da się tak zejść ... najlepiej na seryjnych stalówkach...
Pozdrawiam