[B4] Instalacja podgrzewanych lusterek/szyb
[B4] Instalacja podgrzewanych lusterek/szyb
Witam
Mam lekki problem
Działa mi podgrzewanie szyby tylnej, ale lusterek nie.
Mam w związku z tym pytanie:
Czy z włącznika podgrzewania, prąd płynie tym samym przewodem do szyby i lusterek, czy wychodzi dwoma oddzielnymi przewodami?
Bezpiecznik jest zdaje się wspólny więc odpada.
Proszę o pomoc, bo nie wiem co się stało... :roll:
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-11-06, 21:56 ]
Setny post
Mam lekki problem
Działa mi podgrzewanie szyby tylnej, ale lusterek nie.
Mam w związku z tym pytanie:
Czy z włącznika podgrzewania, prąd płynie tym samym przewodem do szyby i lusterek, czy wychodzi dwoma oddzielnymi przewodami?
Bezpiecznik jest zdaje się wspólny więc odpada.
Proszę o pomoc, bo nie wiem co się stało... :roll:
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-11-06, 21:56 ]
Setny post
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
Sprawdzalem miernikiem na kostce wchodzacej do lusterka, po wlaczeniu pojawia sie 12V, sprawdzalem tez przejscie maty grzewczej(na kostce bez rozbierania) i jest przejscie a lutro nie grzeje. Prawe lustro grzeje tylko lewe nie, czy jest mozliwosc zeby mata sie odkleila??minon1 pisze:Panowie to zobaczcie czy po włączeniu pojawia się na jednym z przewodów przy włączniku 12V, jaki kolor i szukać w słupku i też się wpiąć ostrą sondą miernika i sprawdzić.
Może grzeje a szukacie dziury w całym :?:
Jeśli jest 12V,nie pomyliłeś przewodów i jest obwód to nie ma siły że nie grzeje <osohozi> , możliwe że lusterko śjakieś nie najlepszej firmy i może faktycznie się odkleiła mata. Skoro tak trza rozbierać tylko ostrożnie nowe kosztuje 7dych <ok>siwusek216 pisze:Sprawdzalem miernikiem na kostce wchodzacej do lusterka, po wlaczeniu pojawia sie 12V, sprawdzalem tez przejscie maty grzewczej(na kostce bez rozbierania) i jest przejscie a lutro nie grzeje. Prawe lustro grzeje tylko lewe nie, czy jest mozliwosc zeby mata sie odkleila??minon1 pisze:Panowie to zobaczcie czy po włączeniu pojawia się na jednym z przewodów przy włączniku 12V, jaki kolor i szukać w słupku i też się wpiąć ostrą sondą miernika i sprawdzić.
Może grzeje a szukacie dziury w całym :?:
- siwusek216
- Forum Audi 80