Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Seby auta nie widziałem. Ale chłopak robi dobrą robotę nawet jeśli jak wspominał w słabym stanie ma lakier - mi to lotto. Jestem na tak.
Adama podejście bardzo lubię, mimo, że auto ma jakieś tam mankamenty to uważam, że jest naprawdę dobre. Pasuje jak ulał tutaj i to już od dawna.
Bartka auto widziałem wiele razy, jest po prostu ładne i wzorowo pokazuje trend OEM+. Również pasuje tutaj.
Adama podejście bardzo lubię, mimo, że auto ma jakieś tam mankamenty to uważam, że jest naprawdę dobre. Pasuje jak ulał tutaj i to już od dawna.
Bartka auto widziałem wiele razy, jest po prostu ładne i wzorowo pokazuje trend OEM+. Również pasuje tutaj.
wiem że coś z tym tu jest nie tak dlatego sagem prosił o przeniesienie go spowrotem do B4 z tuningu.delik pisze:jak to jest wrzucielm foty w temat swoj i wyszlo ze nie podbil sie w dziale nasze audi? tylko w dziale tuning wylacznie? nie sa powiazane te moje 2 tematy tylko sa widoczne dla systemu jako osobne tematy?
.... https://audi80.pl/80-b4-ayl-project- ... t42455.htm ....
Brak słów żeby opisać poziom zaawansowania tematu :> może nie wizualnie ale technicznie.
Brak słów żeby opisać poziom zaawansowania tematu :> może nie wizualnie ale technicznie.
Jak dla mnie wszystko na wysokim poziomie....1.8s pisze:.... https://audi80.pl/80-b4-ayl-project- ... t42455.htm ....
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Po chwilowej przerwie wznawiam dyskusję na temat trzech poniższych tematów:
- DeS
Osobiście auta nie widziałem na żywo, ale z tego co wyczytałem na forum to podłubane jest mechanicznie, konkretny hebel bodajże z Viper'a (?). Wizualnie autko prezentuje się bardzo smacznie. No i kolejny argument "za" to to że jest to S2. Jestem na TAK
- GSF
Tego auta również nie widziałem na live, jedynie na forum. Wizualnie autko widać że cały czas jest dopieszczane i już w tym wydaniu robi świetną robotę. Mechanicznie nie wiem w jaki auto jest stanie. Ogólnie rzecz ujmując gdyby to był dział "Zaawansowane..." to byłbym na nie bo troszku brakuje mechaniki, ale skoro dział "Tuning" ma mniejsze wymagania to jestem na TAK
- wysio
samochód sprzedany więc nie ma tematu.
Czekam na Wasze sugestie.
Pozdrawiam
- DeS
- GSF
- wysio
Czekam na Wasze sugestie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 mar 2013, 19:06 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.