[Audi Coupe 8B]Było 2.0 ABK jest 1.8 T AEB . Up 3 strona
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
smog_16 pisze:k3llys, kurde chciałbym niżej ale zostaje mi tylko gwint bo juz jest 60/40... A na razie się na to nie zapowiada . Na Nyse musi byc gotowa
no ten tył to bym powiedział, że wyżej stoi niż seria przód też tak jakoś szału nie robi jak na -60, sprężyny były nowe czy używki?? jakie masz opony na tych 17?irekkstan pisze:Jeżeli tył jest na 40 to straszna szpara między kołem, a karoserią, u mnie niżej siadło
15.06.13
Długo nic się nie działo , ale w końcu odświeżę temat.
A więc przód w końcu pomalowany , nawet ładnie się wszystko zgrało lampy itp.
Ale wychodzi na to że na wiosnę trzeba jednak prysnąć całe auto żeby było wszystko jak chce ...
A tu kilka fotek jak się teraz prezentuje :mrgreen:
Aaa .... no i w końcu sprawiłem sobie nowe radyjko
JVC kd-r741bt
Super sprawa bluetoth , fajnie muzyka z telefonu gra bez podłączania kabli i rozmowy telefonicznie przy jeździe bajka
Ps. Sorry za jakość ale wszystkie fotki robione telefonem .
Długo nic się nie działo , ale w końcu odświeżę temat.
A więc przód w końcu pomalowany , nawet ładnie się wszystko zgrało lampy itp.
Ale wychodzi na to że na wiosnę trzeba jednak prysnąć całe auto żeby było wszystko jak chce ...
A tu kilka fotek jak się teraz prezentuje :mrgreen:
Aaa .... no i w końcu sprawiłem sobie nowe radyjko
JVC kd-r741bt
Super sprawa bluetoth , fajnie muzyka z telefonu gra bez podłączania kabli i rozmowy telefonicznie przy jeździe bajka
Ps. Sorry za jakość ale wszystkie fotki robione telefonem .
Ostatnio zmieniony 06 sty 2014, 10:43 przez smog_16, łącznie zmieniany 1 raz.
shellah, musiałbym kupić nowe halo albo przyciemniać żeby były jednakowe. Jak zrobię lepszej jakości zdjęcia to zobaczysz że nawet fajnie to wygląda , przynajmniej jak dla mnie pasuje A co do lakieru to tak ten sam .
irekkstan, Kondycja lakieru szału nie robi , tylko przód tak idealnie wygląda bo świeżo malowany.
Pod koniec wakacji albo na wiosnę będzie cały pomalowany żeby to miało ręce i nogi . A kratki , powoli szukam ale póki co niema okazji a nie uśmiecha mi się ponad 300 za komplet dać...
irekkstan, Kondycja lakieru szału nie robi , tylko przód tak idealnie wygląda bo świeżo malowany.
Pod koniec wakacji albo na wiosnę będzie cały pomalowany żeby to miało ręce i nogi . A kratki , powoli szukam ale póki co niema okazji a nie uśmiecha mi się ponad 300 za komplet dać...