[Audi 80 B2] 1.6 JK - Landara X
[Audi 80 B2] 1.6 JK - Landara X
Witam, mam na imie Marcin i od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B2 z silnikem 1.6D JK, szału nie ma ale przynajmniej spalanie porządne. Audi, gdy było jeszcze w Niemczech było taksówką, co potwierdza jej kolor Bardzo dużym plusem auta są fotele, kanapa i boczki ze sztucznej skóry, na kanapie siedzi się jak na mięciutkiem sofie (każdy kto jechał z tylu nie chciał wysiadać :lol: ), ale jest też napis Audi 80 nad schowkiem który bardzo mi się podoba :mrgreen: W Audi są magiczne dwa przyciski które niedawno rozszyfrowałem, jedno od podświetlenia szyldu TAXI, a drugi pod kierownica sluzyl do wlaczenia alarmu w razie ataku taksowkarza przez pasazera (wystarczy dotknac kolanem, niestety alarm nie przetrwał do dzisiaj jak i szyld TAXI ) Najwięcej tym cudem pojechałem 130km/h (zapas był ale brakowało stoperów na uszy ) Ogólnie Audi niezawodne, poki co mnie nie zawiódł ale nie sadze aby cos mu sie stalo 8-) Jedynie co się stało, to musze wymienic klamke bo jezyczek odpadl ... Audi przebywa w Mielcu
P.S Sorki, ale zdjęcia troche jakieś niemrawe
P.S Sorki, ale zdjęcia troche jakieś niemrawe
Ostatnio zmieniony 06 mar 2013, 19:17 przez marcin07, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Póki co jezeli o palny chodzi to nic konkretnego nie chce z Audi robic, na poczatku myslalem swapować, ale poczekam aż JK wymieknie (i chyba troche poczekam ... :mrgreen: ), bo szkoda mi marnować sprawnego motoru , a tak to jak wspomnialem, wymiana filtrow, klamki, a przede wszystkim zajac sie szyberdachem, wszystko z nim okej ale mam odprysk rdzy, co prawda maly ale nie daje mi spac, w sumie na wiosne lato nie bedzie widac bo szyber bedzie uchylony 8-) ale jak juz robic to robic porzadnie, a pozniej sie zobaczy chyba że koledzy polecacie cos godnego uwagi to jestem otwarty na propozycje
P.S Koraliki aka Fiat 125P/Polonez to nie moj wymysl, juz byly wlozone jak kupilem ale poki co zdobią Prezesowoza :lol:
P.S Koraliki aka Fiat 125P/Polonez to nie moj wymysl, juz byly wlozone jak kupilem ale poki co zdobią Prezesowoza :lol:
Wiesz, ostatnio pobilem swoj rekord, 145km/h Jezeli chodzi o przedluzenie deski, to nie mam pojecia, nie znam sie na dojczlandzkich taryfach, lecz po poogladaniu kilku zdjec i filmow to zadna deska nie pasowala do tej co jest w mojej B2 ... a jezeli chodzi o komfort, to wole być wożonym z tyłu niż wozić :lol: