I to mnie właśnie boli, bo o tej feldze myślałem na przyszły sezon... Trzeba będzie poszukać coś innego, albo wrócić do pierwotnego planu, czyli AVUS 18" z S8julekF1 pisze:Rial Daytona Race to nawet 18" na to nie wejdzie :mrgreen:kuba411vm pisze:że nie da się zmieścić tarczy 345mm + 4 tł. brembo w 17" feldze, a jednak się da
[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
Coś się tam podziało ostatnio. Kilka planów wypisanych dwie strony wstecz udało się zrealizować, a więc:
1. zamontowane soczewki hella
2. zamontowane halogeny hella w lepszym stanie + białe kierunki seima italia (miałem zostać przy pomarańczowych, ale jakoś do soczewek przestały mi pasować)
3. zregenerowany fotel kierowcy, dziura w boczku już nie straszy
4. zakupione nowe dywaniki w końcu
5. no i najważniejsze jak dla mnie, w końcu poskładane hamulce troszkę inne niż miały być
- przód 345 mm + 4 tłoczkowy zacisk brembo z mercedesa ml
- tył 303 mm + 4 tłoczkowy zacisk brembo z bmw e38
- hydrauliczny ręczny pod seryjną dźwignię (wszystko ukryte, tak że nic nie widać)
- przewody hamulcowe w stalowym oplocie
- zaciski pomalowane na czarno (w przyszłości do poprawy) + naklejeczki audi sport wykonane na zamówienie
Fotek aktualnie brak, bo pogoda paskudna, a auto brudne. Jak sytuacja się poprawi, to coś pstryknę.
Pozdrawiam
1. zamontowane soczewki hella
2. zamontowane halogeny hella w lepszym stanie + białe kierunki seima italia (miałem zostać przy pomarańczowych, ale jakoś do soczewek przestały mi pasować)
3. zregenerowany fotel kierowcy, dziura w boczku już nie straszy
4. zakupione nowe dywaniki w końcu
5. no i najważniejsze jak dla mnie, w końcu poskładane hamulce troszkę inne niż miały być
- przód 345 mm + 4 tłoczkowy zacisk brembo z mercedesa ml
- tył 303 mm + 4 tłoczkowy zacisk brembo z bmw e38
- hydrauliczny ręczny pod seryjną dźwignię (wszystko ukryte, tak że nic nie widać)
- przewody hamulcowe w stalowym oplocie
- zaciski pomalowane na czarno (w przyszłości do poprawy) + naklejeczki audi sport wykonane na zamówienie
Fotek aktualnie brak, bo pogoda paskudna, a auto brudne. Jak sytuacja się poprawi, to coś pstryknę.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 10:54 przez kuba411vm, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacek199315
- Forum Audi 80
Witajcie.
Dawno się nic nie odzywałem, a przy aucie cały czas coś się powolutku dzieje. Przedwczoraj wjechałem na garaż w takim stanie,
a po chwili wyglądała już tak
powodem takiego stanu rzeczy jest chłodnica, która po 21 latach współpracy powiedziała "papa" (chyba już miała prawo)... Może to i dobrze, bo zmotywowało mnie to do ogarnięcie kilku denerwujących mnie rzeczy, za które jakoś nie mogłem się zabrać. Przy okazji pomalowałem sobie od nowa pokrywy rozrządu, bo nie wyglądały zachęcająco, poukładałem trochę rzeczy pod maską. Pomalowałem pompę hamulcową i ABS oraz kilka innych elementów w czarny mat, żeby nie raziły aż tak mocno. Nowa chłodnica z przespawanym króćcem siedzi już na miejscu, dzisiaj składam do końca wodę, ogarnę kilka detali i trzeba składać. Jak już się z tym uporam to pstryknę poglądowe foto.
Dawno się nic nie odzywałem, a przy aucie cały czas coś się powolutku dzieje. Przedwczoraj wjechałem na garaż w takim stanie,
a po chwili wyglądała już tak
powodem takiego stanu rzeczy jest chłodnica, która po 21 latach współpracy powiedziała "papa" (chyba już miała prawo)... Może to i dobrze, bo zmotywowało mnie to do ogarnięcie kilku denerwujących mnie rzeczy, za które jakoś nie mogłem się zabrać. Przy okazji pomalowałem sobie od nowa pokrywy rozrządu, bo nie wyglądały zachęcająco, poukładałem trochę rzeczy pod maską. Pomalowałem pompę hamulcową i ABS oraz kilka innych elementów w czarny mat, żeby nie raziły aż tak mocno. Nowa chłodnica z przespawanym króćcem siedzi już na miejscu, dzisiaj składam do końca wodę, ogarnę kilka detali i trzeba składać. Jak już się z tym uporam to pstryknę poglądowe foto.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2013, 22:32 przez kuba411vm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
czyżby kolega się rozmyślił i sprzedaje hehe srebrne i po kolejnym swapie na ABK
http://otomoto.pl/audi-80-idealne-srebrne-b4-2-0-116km-d-C28633653.html
http://otomoto.pl/audi-80-idealne-srebrne-b4-2-0-116km-d-C28633653.html