Przywitaj się z nami
Witam wszystkich, od 2012 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 (1993r.) wersja Avant z silnikiem 1,9 TDI 90KM. Zapisałem się na forum by poznać innych maniaków tej marki i by dowiedzieć się paru interesujących rzeczy dotyczących mojej fury i innych użytkowników;) zdjęcia autka dodam wkrótce:)
-
ZIELONKA_36
- Forum Audi 80

WITAM
WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIĘ Włodek, mam Kochaną 80 B4 94r . kombi jestem z Tczewa
Pozdrawiam
Serdecznnie
Pozdrawiam
Serdecznnie
-
maniekmach
- Forum Audi 80

witam
witam wszystkich
mariusz z warszawy
audi b4 avant
silnik ABC 2,6 pb+lpg
automat
mariusz z warszawy
audi b4 avant
silnik ABC 2,6 pb+lpg
automat
Witam serdecznie. Od 4 lat posiadam Coupe 2.3 z gazem, w automacie niestety, ale taki się trafił. Kupiony niemalże po cenie złomu, ujął z miejsca dźwiękiem silnika i drewnianym wykończeniem:) Powoli doprowadzam go do ładu, również dzięki info z tego forum, wreszcie się więc zarejestrowałem. Pozdrawiam.
Witam. Jestem Paweł i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 Avant 2.6 V6, skrzynia manualna. Znalazłem Was na google, ponieważ szukam informacji na temat obniżenia audicy i wstawienia jej ładnej felgi.
Mam nadzieję, że znajdę tu wszystko czego potrzebuję, a moje audi nabierze bardziej sportowego wyglądu. 8-)
Mam nadzieję, że znajdę tu wszystko czego potrzebuję, a moje audi nabierze bardziej sportowego wyglądu. 8-)