Mechanika i diagnozowanie jugo007
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
Kolejny raz Marek dał popis swoich umiejętności.Dokonał jednego z największych modów w mojej 80 ,Zamontował klimę z klimatronikiem od podstaw <ok> .Audi zostało rozprute i złożone jak w fabryce:D:D. Na miejscu jak zwykle bardzo dobra gościna jak i kanapa żeby się przekimać:P:P
Przy okazji zabiegu poszedł na montaż wyświetlacz temp zewnętrznej oraz halogeny które od dawna czekały na swoją kolej .Polecam każdemu kto ma graty albo planuje je mieć żeby uderzał śmiało do Wisły Małej na udoskonalanie , dodawanie ,poprawianie, modzenie auta do Juga.Brawa dla niego za widzę ,chęci i włożona prace <ok> Poniżej parę fotem w trakcie montażu jak i efekt końcowy . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przy okazji zabiegu poszedł na montaż wyświetlacz temp zewnętrznej oraz halogeny które od dawna czekały na swoją kolej .Polecam każdemu kto ma graty albo planuje je mieć żeby uderzał śmiało do Wisły Małej na udoskonalanie , dodawanie ,poprawianie, modzenie auta do Juga.Brawa dla niego za widzę ,chęci i włożona prace <ok> Poniżej parę fotem w trakcie montażu jak i efekt końcowy . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
[usługa] Montaż climatronika/klimatronika w B4
Witam wszystkich
co prawda auto na forum jeszcze nie przedstawione, ale na wszystko przyjdzie czas
do rzeczy:
gorąco polecam montaż climatronika przez naszego kolegę z forum jugo007 we wszystkim pomoże i doradzi
wiemy, że nie jest to prosta sprawa, a najwięcej problemu sprawia wiązka elektryczna
jugo007 podczas mojej wizyty u niego poradził sobie rewelacyjnie, co prawda montaż trwał cały dzień, ale patrząc na ogrom pracy jaki trzeba wykonać i upał który nam doskwierał, był to ekspres
poniżej przedstawiam małe fotostory
wszystko działa tak jak należy bez najmniejszych problemów
climatronik w cabrio nie był montowany seryjnie więc samochodów z takim "bajerem" jest dość mało
polecam każdemu kto chce podnieść wartość swojego auta lub w wygodniejszy sposób korzystać z klimy i nawiewów
jugo007 dziękuje i pozdrawiam
do miłego zobaczenia
co prawda auto na forum jeszcze nie przedstawione, ale na wszystko przyjdzie czas
do rzeczy:
gorąco polecam montaż climatronika przez naszego kolegę z forum jugo007 we wszystkim pomoże i doradzi
wiemy, że nie jest to prosta sprawa, a najwięcej problemu sprawia wiązka elektryczna
jugo007 podczas mojej wizyty u niego poradził sobie rewelacyjnie, co prawda montaż trwał cały dzień, ale patrząc na ogrom pracy jaki trzeba wykonać i upał który nam doskwierał, był to ekspres
poniżej przedstawiam małe fotostory
wszystko działa tak jak należy bez najmniejszych problemów
climatronik w cabrio nie był montowany seryjnie więc samochodów z takim "bajerem" jest dość mało
polecam każdemu kto chce podnieść wartość swojego auta lub w wygodniejszy sposób korzystać z klimy i nawiewów
jugo007 dziękuje i pozdrawiam
do miłego zobaczenia
Witam ja też się przyłącze do tematu więc została zmieniona u mnie klima z manuala na klimatronika oraz założono dodatkowe zegary i został uruchomiony tempomat .Wszystko to podłączał i uruchamiał kolega Jugo007 jak dla mnie pełen profesjonalizm wiedza na ten temat ogromna podejście do sprawy zajebiste gościna na miejscu nic dodać nic ująć więcej takich fachowców aż przyjemnie się na to patrzy.Pozdrawiam i do następnego razu