B4 AVANT Green
- karolas123
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Odnowiłem z kolegą tylne amortyzatory <ok>
Tylko teraz nie wiem co mam z nimi zrobić... w jednym nie działa regulacja twardości.
Wysłałem zapytanie do wielu firm zajmujących się regeneracją, jak na razie odpisały mi dwie - jedna chce 350zł za sztukę, druga około 250zł... (wypadałoby zregenerować dwa amory na raz). Zastanawiam się czy nie sprzedać tych i kupić zwykłe MTS/TA-Technix. Nie wiem co się bardziej opłaca regeneracja czy kupno nowych z najniższej półki??
Jeszcze jedno pytanie, czy te gumy na dole mogą takie być? Czy będzie mocno "tłukło"?
Aktualnie w trakcie szlifowania, potem malowania na czerwono są tylne sprężyny
A to taki mały dodatek "na zloty", "do zdjęć"
Tylko teraz nie wiem co mam z nimi zrobić... w jednym nie działa regulacja twardości.
Wysłałem zapytanie do wielu firm zajmujących się regeneracją, jak na razie odpisały mi dwie - jedna chce 350zł za sztukę, druga około 250zł... (wypadałoby zregenerować dwa amory na raz). Zastanawiam się czy nie sprzedać tych i kupić zwykłe MTS/TA-Technix. Nie wiem co się bardziej opłaca regeneracja czy kupno nowych z najniższej półki??
Jeszcze jedno pytanie, czy te gumy na dole mogą takie być? Czy będzie mocno "tłukło"?
Aktualnie w trakcie szlifowania, potem malowania na czerwono są tylne sprężyny
A to taki mały dodatek "na zloty", "do zdjęć"
- karolas123
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Byłem w firmie Nagengast.pl - www.nagengast.plkarolas123 pisze:To w Polsce ktoś dobrze regeneruje koni z regulacja?
Regeneracja jednej sztuki - 350zł
Zastawiam się jeszcze nad firmą: MXProfi - www.mxprofi.pl
Sztuka od 150-250zł, możliwa negocjacja.
A gdybym miał wybierać miedzy:
MTS ( 270 zł ) - http://allegro.pl/mts-sklep-amortyzator ... 87691.html
TA-Technix ( 260 zł ) - http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe ... 36391.html
Które byście bardziej polecili?
Czas wypełnić pustą lukę:
Teraz można rezac grzane dupy itp <ok> są 4 puste miejsca, bo ABS u siebie nie mam
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zastanawiam się na tym, bo potrzebuje tylko regulacje wysokości, halogeny, przeciwmgielne, podgrzewanie szyby, awaryjne i zaślepki!StaSiu pisze:Pawel nie chcesz sie pozbyc tej kostki z absu? Bo mam wylacznik bez wiązki
W weekend jadę po:
Teraz tylko dostać kratki i zderzak od compi ( co jest nie lada wyczynem...)