[sprzedawca] forumowicz duo
- Bati Corrado
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To chyba jakis wysyp Ja rowniez mam problemy z nieslownościa tego Pana. DUO sprzedal mi szklo lampy od S2, pieniadze przelalem 4.02 tj poniedziałek.
Pisalem do niego PMy w czwartek, odpisal ze wyslal. Minal piatek, sobota, niedziela, poniedzialek, ponownie napisalem czy wyslal, odpisal ze tak Poczta Polska. Dzis wtorek dalej nie ma. Dzwonie kilka razy - telefon wylaczony. Zdenerwowalem sie bo sam wysylam kilka paczek dziennie, doskonale wiem ile idzie paczka. Napisalem mu PMa z prosba o skan nadania, i czekam do jutra na zwrot gotowki. Dosc mam zwodzenia.
Poki co kontaktu brak z jego strony, nie oddzwania ani nie odpisuje.
Pisalem do niego PMy w czwartek, odpisal ze wyslal. Minal piatek, sobota, niedziela, poniedzialek, ponownie napisalem czy wyslal, odpisal ze tak Poczta Polska. Dzis wtorek dalej nie ma. Dzwonie kilka razy - telefon wylaczony. Zdenerwowalem sie bo sam wysylam kilka paczek dziennie, doskonale wiem ile idzie paczka. Napisalem mu PMa z prosba o skan nadania, i czekam do jutra na zwrot gotowki. Dosc mam zwodzenia.
Poki co kontaktu brak z jego strony, nie oddzwania ani nie odpisuje.
Mam to samo nie chciałem pisać ale widze ze sie to potwierdza u innych, tylko nie dosć że pare razy miałem obiecane pewne części których nie było, a sam sobie przyjechałem po inne graty i już dwa razy nie bylo kompletu zacisków. Teraz jeszcze czegos potrzebuje a znowu inne musze zwrócić bo okazało się nie to co trzeba kupiłem to nie moge go złapać 2 gi tydzień. 0 kontaktu. Ej no co jest Panie Łukasz? prowadzisz firmę to muszisz byc słowny
Bzdura - ja potraktowałem Duo poważnie, kasa była w tym samym dniu u niego na koncie. A na wysyłkę czekałem ponad miesiąc i się nie doczekałem. W końcu duo raczył oddać mi pieniądze.hexman pisze:W kilku słowach: Łukasz w razie potrzeby na pewno wrócę, bo jeśli Ty traktujesz kupującego poważnie, to on odpłaca się tym samym!
Normalka.Bati Corrado pisze:Poki co kontaktu brak z jego strony, nie oddzwania ani nie odpisuje.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Bati Corrado
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Bati Corrado
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bendinger5
- Forum Audi 80
Widzę że nie jestem sam Na wiązkę czekam już miesiąc i nadal nic, nawet nie raczy odpowiedzieć na wiadomości :evil: A wydawał się profi sprzedawcą
[ Dodano: 2013-03-14, 04:34 ]
Chciałbym sprostować to co pisałem o Duo :oops: , tzn. o braku kontaktu, bo okazało się że nie dotarły do mnie wiadomości od Duo o pewnych utrudnieniach ot małe nieporozumienie za które chcę przeprosić :mrgreen:
[ Dodano: 2013-03-14, 04:34 ]
Chciałbym sprostować to co pisałem o Duo :oops: , tzn. o braku kontaktu, bo okazało się że nie dotarły do mnie wiadomości od Duo o pewnych utrudnieniach ot małe nieporozumienie za które chcę przeprosić :mrgreen:
- Bati Corrado
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Moj spor zostal zakonczony. Bardzo dziekuje wszystkim osobom za pomoc, Duo wywiazal sie ze zobowiazania po mojej interwencji. Szklo dotarlo, zostalo wyslane we wtorek a nie jak mnie zapewniales w zeszlym tygodniu
DUO, od siebie dodam, ze jezeli wziales sie za handel to rob to profesjonalnie. Nie sztuka jest nabrac mase zamowien, ktorych nie jestes w stanie sprostac. A pozniej czarujesz ludzi i przesuwasz terminy.
Wg mnie lepiej sie zogranizowac i sprzedac mniej czesci, nizeli wiecej z takim efektem
Pozdrawiam
DUO, od siebie dodam, ze jezeli wziales sie za handel to rob to profesjonalnie. Nie sztuka jest nabrac mase zamowien, ktorych nie jestes w stanie sprostac. A pozniej czarujesz ludzi i przesuwasz terminy.
Wg mnie lepiej sie zogranizowac i sprzedac mniej czesci, nizeli wiecej z takim efektem
Pozdrawiam