Mortiis, no wlasnie cala frajda polega na tym ze obszywac nie trzeba bylo...siedzonka w swietnym mozna powiedziec stanie sie udalo wyhaczyc i to mnie wlasnie zachecilo do wymiany
Jakas wielka tajemnica ile dalem to to nie jest Dalem wiecej niz chodza na allegro, ale zalezalo mi na rzadkiej alcantarze w jasnym kolorze...i takim stanie.... sam zakup 1400, plus koszta przesylki... cos ok 180 zeta, no tanio nie wyszlo
No wiec tak...dzis sie zaczelo.... wzialem sie za remoncik 4HP :roll: ... no i troche wziela mnie zalamka...2 miejsca gdzie sie rozszczelnila... oczywiscie na simeringach... na szczescie wzialem sie za to w ostatnim momencie... i to pierwsze foty....
[ Dodano: 2013-03-18, 17:06 ]
No i tak... przebiegu prac ciag dalszy
Skrzyna juz rozebrana, powymieniane co trzeba bylo... poprostu klocki lego
Owy felerny simer
jutro ciag dalszy i zalewanie
[ Dodano: 2013-03-19, 16:04 ]
Dziekowka...skrzynka poskladana, zalana i przetestowana Wszystko smiga az milo, mysle ze skrzynka polata jeszcze raz tyle Dziekowka dla Qzi'ego za szybki dostep do czesci z ASO i ojca ktory jak zwykle odwalil kawal dobrej roboty
[ Dodano: 2013-04-06, 20:31 ]
A dzis z racji chwili wolnego czasu, front wrocil prawie do ori wersji, listewki poszly out i znow jest inaczej A tak konkretnie co robilem to porzadki w srodku, oraz zajalem sie troche zmechaconym prawym fotelem, wiadomo urok alcantary efekt i srodki ktore zastosowalem ponizej
Tak to wygladalo przed
A tak po, razem z tajemnym narzedziem wyspecjalozowanym do usuwania zmechacen