Niki20 pisze:Zrobiony wydech??? Dawać szybko filma
Zrobiony zrobiony
Słoniu się postarał nie powiem, dopieszczał go lepiej niż jak swój robił :mrgreen:
Trochę się zeszło nam ale robota profi <ok>
A my wyglądamy jak byśmy na hawajach siedzieli a nie w garażu 8-) Opaleni od tiga że trzeba lecieć po mleczko po opalaniu :lol: :lol: :lol:
No bez przesady ideał to to nie jest, no ale wazne ze jest maks wysoko pod podloga i nic nie grzechocze i na glebie trzec nie bedzie po asfalcie <ok>
Haha :mrgreen: ja tylko sobie łapy opaliłem bo nie bylo czasu rekawiczek zakladac czasem
Dawac zdjecia.
To foto jest ze zlotu w Wyrazowie za Częstochową w 2010 roku, wtedy bawiliśmy się z chmielem na torze a ja jeździłem 1.8T na doładowaniu 0.3 bara czyli tryb awaryjny.
No i proszę, parę fotek z wczorajszego dnia:
Wyjazd 5.45 rano i powrót o 1 w nocy.
Nowy układ wydechowy, w całości przelotowy z jednym tłumikiem, całość 2.75 cala, dwie złączki V-band i złączka elastyczna + bandaż.
Przy okazji, płukanie silnika LM, potem LM 10W60, nowa sonda Bosch, nowa DV z TT 225 KM, nowe uszczelki wydechu.
Wyszło ładnie, wszystko jest spasowane najwyżej jak się dało, wydech NIE jest niżej niż podłoga samochodu. Dźwięk jest taki jak chciałem, wreszcie słychać 5 garków i turbo, co prawda pewnie szybciej będę musiał wziąć się za skrzynie 6 gang, żeby w trasie było ciszej, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony, Adam znów odwalił kawał dobrej roboty na wysokim poziomie.
Filmiku nie nagram telefonem bo on w tej częstotliwości nagrywa jedynie buczenie, może niedługo DJ u mnie zagości i coś tam nagra, ale na żywo i tak najlepiej.
P.S. keczy też tam był.
P.S.2 Z Żaną tak się opaliłem od spawarki że wyglądam jak bym wrócił z wakacji <lol>
Pozdro
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 18:46 przez sagem, łącznie zmieniany 3 razy.
IC69, hehe musze przyznać że trafiłeś, a zaraz nawet wygrzebie foto keczego z żuberkiem w ręku, choć mocno mi uciekał przed fotografowaniem z alkoholem
Okej, nagrałem telefonem filmiki, niestety jakość słaba nie odwzorowuje tego co jest na realu, a jest fajnie.
Ogólnie co do osiągów silnika jestem mega zadowolony, można powiedzieć że zaskoczony. Porównując to do 1.8T 200 KM w ośce jest ogień, silnik kręci się do 8 tysięcy i do końca ładuje 1 bar, muszę zmierzyć ale obstawiam że 5,5 do 100 jest do zrobienia bez problemu.
Jak do końca ogarnę wszystkie duperele, pojadę na hamownie, a potem wrzucimy MTM'a 303 KM.
Filmiki z dzisiaj (sorry za jakość)
Zdrowia
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 18:51 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.