[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Panie ładnie to wygląda
Jak się da zważ auto bo jestem ciekaw jak tu wygląda sytuacja.
Ty, a od kiedy to AAN w serii kręci się do 8 tyś ?
PS. Siedzimy z Monika i oglądamy, auto przelatuje spokojnie, pytane Moniki "co tak cicho" a za chwilę no tak Żaneta , Kamil naucz ją wciskać "gaz" do dechy <ok>
Jak się da zważ auto bo jestem ciekaw jak tu wygląda sytuacja.
Ty, a od kiedy to AAN w serii kręci się do 8 tyś ?
PS. Siedzimy z Monika i oglądamy, auto przelatuje spokojnie, pytane Moniki "co tak cicho" a za chwilę no tak Żaneta , Kamil naucz ją wciskać "gaz" do dechy <ok>
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, 21:04 przez Paweł Olsztyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Przestancie Panowie, jestem małym pionkiem w świecie tuningu i na szczęście robię to własnymi łapami i daje mi to najwięcej przyjemności, a jak jeszcze się podoba to już w ogóle jest bajka.delik pisze:Niki20 napisał/a:
no i nikt Cię nie dogoni
a ktos zamierza wgl gonic? <ok>
A podjadę gdzieś na skup węgla i zważę, sam jestem ciekawy choć nigdy mi na masie auta nie zależało. Obstawiam 1400KG, +/- 50kg.Paweł Olsztyn pisze:Jak się da zważ auto bo jestem ciekaw jak tu wygląda sytuacja.
Pozdro
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
czym chcesz mierzyć? ja w swojej esce z gazem na mtm303 i 3 osoby na pokładzie mierzyłem jakimś tam g-techem i przy dobrym starcie 0-60mph pokazywał 5.01- 5.03s w co jakoś trudno mi uwierzyć tym klocem...chociaż raz miałem ścinke z imprezą gt to potem gośc znalazł mnie na stacji benzynowej i pytał: "jaki masz silnik? przyspieszam ostro a patrze jakieś audi mnie wyprzedza."sagem pisze:, musze zmierzyc ale obstawiam że 5.5 do 100 jest do zrobienia bez problemu.
więc żeby pomiar był wiarygodny poszukaj dobrego sprzętu, bo te tanie podobno świrują przy dobrym starcie, kiedy wszystko z pólek spada i radio się wysuwa :mrgreen:
gratuluje auta, naprawdę jest świetne
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Myślę że na majówce uda się zrobić jakiś fajny pomiar, będę chciał już wgrać MTM'a i może zejść poniżej 5.kuba2955 pisze:Czym chcesz mierzyć?
Na pewno napiszę, sam jestem ciekaw.kuba411vm pisze:Jak już zważysz, to daj znać ile wyszło.
No Adam, jak z Twojej roboty w połączeniu z moją pomocą można nie być zadowolonym. <ok>Słonik pisze:Ciesze się sagemik że jesteś zadowolony. <pijaczek>
Fajnie, choć wiem że nie każdemu pasuje taki dźwięk, ja zawsze marzyłem żeby filmiki z Youtube mieć we własnym garażu i chyba się udało.KORU pisze:Fajnie mruczy ten Avanturnik. Jakie tam sprzęgło siedzi?
Sprzęgło seryjnie z AAN'a.
Pozdro
EDIT:
No udało się założyć nową klapę z lotką, wygląda fajnie.
Sorry za zdjęcie kamieniem. :-o
Ostatnio zmieniony 14 paź 2013, 19:01 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.