Kunik podnosi ceny, najpierw było 600, teraz 650, poczekam jak bedzie 900 i moze wezme hihiKrycha pisze:https://audi80.pl/sprzedam-zestaw-ze ... 77b#843144sagem pisze:Znajdz mi licznik esowy i zegary to zaloze
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
wujo1, spoko to bierz je Ty, ja mam narazie wazniejsze wydatki
Teraz pytanie natury technicznej, bo juz mnie szlag trafia z odpowietrzeniem tych hamulców.
Pompa ABS zmieniona z ośkowej na quattro ( sprawna ), komputer ABS tez z tego samego auta, czujniki ABS według miernika sprawne, cały czas świeci sie blad ABS przez co nie moge odpowietrzyc hamulców. VAGiem tez nie moge się połączyć, z silnikiem laczy sie normalnie.
Przed zmiana pompy i czujnikow ABS, oraz sterownika wszystko działało 100 procent.
Podpinałem juz 3 rozne sterowniki od roznych wersji i nic.
Jakies sugestie po za wywaleniem całkowicie ABS'u :?:
Teraz pytanie natury technicznej, bo juz mnie szlag trafia z odpowietrzeniem tych hamulców.
Pompa ABS zmieniona z ośkowej na quattro ( sprawna ), komputer ABS tez z tego samego auta, czujniki ABS według miernika sprawne, cały czas świeci sie blad ABS przez co nie moge odpowietrzyc hamulców. VAGiem tez nie moge się połączyć, z silnikiem laczy sie normalnie.
Przed zmiana pompy i czujnikow ABS, oraz sterownika wszystko działało 100 procent.
Podpinałem juz 3 rozne sterowniki od roznych wersji i nic.
Jakies sugestie po za wywaleniem całkowicie ABS'u :?:
U mnie w Compi Abs z niewiadomych przyczyn nieżyje,w Avancie zrobił sobie taki sam psikus.sagem pisze:YYY z tego co wiem, jak pali sie kontrolka ABS, układ jest nieaktywny, czyli pompa ma zamknięte kanaly i nie da sie jej odpowietrzyc?chmiel25 pisze:Sagem a co ma świecąca kontrolka do odpowietrzania hamulcy ??
Muszą odpowietrzyć się normalnie.
NIewiem Jak to naprawić . W skrócie u mnie ABS nie działa a hamulce normalnie odpowietrzałem kilka razy.
Pozdro