Niedbałość nowych forumowiczów.
Niedbałość nowych forumowiczów.
Tak patrzę na to co się ostatnio dzieje, i masakra. Co drugi temat źle nazwany, złe działy, w środku rzeka słów bez interpunkcji, dużych liter co powoduje że posty są bardzo często nieczytelne. Ludzie miejcie trochę szacunku do moderatorów i innych użytkowników i przyłóżcie się bardziej do pisania. W dobie przeglądarek podkreślających złą pisownię to naprawdę nie problem. No i zwiększycie sobie szansę na uzyskanie pomocy bo więcej osób zrozumie co w ogóle macie na myśli.
- karolas123
- Forum Audi 80

- ignac112
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Wypraszam sobie :evil:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A tak na poważnie to macie racje, pełno cymbałów i nieuków. Teraz wypadało by banować co drugiego nowego użytkownika, żeby było śmiesznie wiele osób rejestruje się tylko by założyć temat, który jest poruszany miliard razy na forum. Szukanie zajmuje mniej czasu niż rejestracja <ok>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A tak na poważnie to macie racje, pełno cymbałów i nieuków. Teraz wypadało by banować co drugiego nowego użytkownika, żeby było śmiesznie wiele osób rejestruje się tylko by założyć temat, który jest poruszany miliard razy na forum. Szukanie zajmuje mniej czasu niż rejestracja <ok>
-
delik
- Forum Audi 80

- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
dokładnie... , a że właściciele furek coraz młodsi to widać reformę edukacji :lol: ostatnio zauważyłem(taka moja mała myśl) ze niestety ale audi 80 zaczyna być autem że tak powiem "byle by jechalo..." niestety..nie zapominajmy też, że część osób wchodzi na forum z telefonu, a tam rzadko są polskie znaki, ja np. nie mam i niektóre moje posty wyglądają jak wyglądają, ale co zrobić
- ignac112
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Już tak jest sporo czasu niestety, no i ja zamiast cieszyć się jazdą odchwaszczam auto i znajduje ciekawe rozwiązania techniczne <ok>delik pisze:dokładnie... , a że właściciele furek coraz młodsi to widać reformę edukacji :lol: ostatnio zauważyłem(taka moja mała myśl) ze niestety ale audi 80 zaczyna być autem że tak powiem "byle by jechalo..." niestety..nie zapominajmy też, że część osób wchodzi na forum z telefonu, a tam rzadko są polskie znaki, ja np. nie mam i niektóre moje posty wyglądają jak wyglądają, ale co zrobić
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
aldi, chyba musimy popracować nad jakimś nowym FAQ i zrobić je tak, że każdy musi to przejrzeć przed założeniem nowego tematu. Niestety wychodzi lenistwo, nikomu nie chce się poświęcić 5 minut na poszukanie czegoś, tylko tradycyjne tłumaczenie "szukałem ale nie znalazłem" i nowy temat, najlepiej podać na tacy.aldi pisze:Ja też ostatnio doszedłem do podobnych wniosków co autor tematu. Nie mam ochoty nawet zaglądać do działu silniki 4 i 5 cylindrowe bo tam w kółko to samo.
A na forum jest prawie wszystko przewałkowane po 3 razy.