Pytanko o mój podpis
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Pytanko o mój podpis
Mam małe zapytanie, miałem w podpisie ( jak i również kilka innych osób) w profilu link do rzeczy które sprzedaje, został on usunięty jako niezgodny z regulaminem, ok - przyjąłem do wiadomości. Zauważyłem jednak, że część osób dalej posiada swoje linki tego typu, ba nawet ludzie z administracji, więc od czego to zależy? Jedni mogą a drudzy nie?
Radze najpierw niech administracja się weźmie za przestrzeganie regulaminu a potem niech ocenia innych, bo to jest śmiech na sali.
Radze najpierw niech administracja się weźmie za przestrzeganie regulaminu a potem niech ocenia innych, bo to jest śmiech na sali.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 10:59 przez Tigeros, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Tigeros
- Forum Audi 80

mi nie chodzi o temat w dziale sprzedam tylko o podpis w temacie z linkiem do moich gratów na tablicy, tak jak mam link do swojego tematu auta.
już to usunąłem z podpisu ale brzmiało tak:
"Poprawka regulaminu. Przeczytaj... (kolor czerwony) https://audi80.pl/regulamin-forum-au ... t28836.htm"
"zabrania się umieszczania w profilu banerów i avatarów o treści informującej o prowadzonej działalności lub znaków firmowych. Dotyczy to również umieszczania inicjałów, skrótów nazw, linków ogłoszeniowych, nr. tel. itp., jak również samej nazwy użytkownika."
ale jak inni userzy/admini mają linki do sprzedaży swoich lub cudzych rzeczy to nikomu nie przeszkadza, o to mi chodzi
już to usunąłem z podpisu ale brzmiało tak:
"Poprawka regulaminu. Przeczytaj... (kolor czerwony) https://audi80.pl/regulamin-forum-au ... t28836.htm"
ale jak inni userzy/admini mają linki do sprzedaży swoich lub cudzych rzeczy to nikomu nie przeszkadza, o to mi chodzi
Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 22:07 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Pytanko
Tighe juz nie ma problemu na razie giełda zamknięta paranoja ehh
Re: Pytanko
Paranoja to kupowanie na lewo części, a potem płacz i lament.KAROLEK22XX pisze:Tighe juz nie ma problemu na razie giełda zamknięta paranoja ehh
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

-
Tigeros
- Forum Audi 80

jak ktoś dostaje 10+ negatywnych opinii to jednak jakaś reakcja ze strony władzy forum była by wskazana, więc nie wiem skąd to zdziwienie, że ludzie mają pretensje do administracji.Kubik pisze:Nie każdy ma takie zasady jak Ty. Ale niestety pretensje do administracji że pozwala na oszustwa i jeszcze nie chce pomóc ma niestety wielu.KAROLEK22XX pisze:ja nigdy nie przelewam pieniędzy na konto jak ktoś nie chce za pobraniem to od niego nie biorę proste
a wracając do tematu, chyba ktoś tu ma nieregulaminowy podpis...
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

Zachowują sie jak dzieci niektórzy i wam ryczą to nie znaczy ze każdy ma za to obrywać i giełdy nie ma. Kupując i płacąc z góry zawsze jest ryzyko pisząc sie na nie.Jak nie umieją swoich sprawy załatwić to do piaskownicy i babki kleić.Mnie też przewalono na forum koszuli chmiela i co nie robiłem z tego powodu szumu ale wiadomo ludzie lubia robić sobie problemy
[ Dodano: 2013-03-23, 22:11 ]
ja chłopaków rozumie tez bym sie wkurzał jak by cały czas pisali do mnie ze ten przewalił ten paczki nie wysłał a wracajac do tematu widziałęm twoje ogłoszenie nie wiem co było nie tak w nim
[ Dodano: 2013-03-23, 22:11 ]
ja chłopaków rozumie tez bym sie wkurzał jak by cały czas pisali do mnie ze ten przewalił ten paczki nie wysłał a wracajac do tematu widziałęm twoje ogłoszenie nie wiem co było nie tak w nim
-
Tigeros
- Forum Audi 80

powtarzam, ja nie miałem żadnego ogłoszenia tylko podpis z linkiem, który prowadził do rzeczy, które sprzedaje
co się nagle okazało (dla niektórych) łamaniem regulaminu 
Ostatnio zmieniony 23 mar 2013, 22:15 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80