[Audi Cabrio] 2.8 V6 by wysio - last photo p.5
[Audi Cabrio] 2.8 V6 by wysio - last photo p.5
Żal po sprzedaży auta i perspektywa wiosny bez cabrio długo nie trwała, moje kolejne już Cabrio tym razem ostatni wypust produkcyjny 2000 dokładnie marzec pierwsza rejestracja auta w 2004. Tak się składa że również czarny kolor ale cóż czarne są najfajniejsze.
Audi Cabrio
Rok produkcji - 2000
Silnik - 2800cm³ AAH
Rodzaj paliwa: Benzyna
Kolor: Czarny-metalic
Wyposażenie:
- Klimatyzacja
- 4x Air Bag
- Tempomat
- ABS
- Elektryczne szyby
- Elektryczne lusterka
- Elektryczny dach
- Skórzana tapicerka
- Centralny zamek
- Autoalarm
- Podgrzewane fotele
- Jasna skórzana tapicerka
Plany
Rozpisywać się nie będę auto ogólnie będę trochę modyfikował ale wszystko w oryginalnym stylu 0 tuningu z grubszych rzeczy
- Zestaw ori radio gala + głośniki nokia
- Lusterka RS2
- Zderzak RS2
- Gładki tylny zderzak
- Gwint
- Keskin KT 4 18 cali (prze polerowane ranty na nowo na sezon)
- BC
- Zmiana drewnianych dekorów na poliftowe szare
Najważniejsza rzecz te wszystkie w/w rzeczy już są czekają na montaż także jak czas pozwoli to do maja poskładam auto
Foty po zakupie :
,
PHOTOS
Audi Cabrio
Rok produkcji - 2000
Silnik - 2800cm³ AAH
Rodzaj paliwa: Benzyna
Kolor: Czarny-metalic
Wyposażenie:
- Klimatyzacja
- 4x Air Bag
- Tempomat
- ABS
- Elektryczne szyby
- Elektryczne lusterka
- Elektryczny dach
- Skórzana tapicerka
- Centralny zamek
- Autoalarm
- Podgrzewane fotele
- Jasna skórzana tapicerka
Plany
Rozpisywać się nie będę auto ogólnie będę trochę modyfikował ale wszystko w oryginalnym stylu 0 tuningu z grubszych rzeczy
- Zestaw ori radio gala + głośniki nokia
- Lusterka RS2
- Zderzak RS2
- Gładki tylny zderzak
- Gwint
- Keskin KT 4 18 cali (prze polerowane ranty na nowo na sezon)
- BC
- Zmiana drewnianych dekorów na poliftowe szare
Najważniejsza rzecz te wszystkie w/w rzeczy już są czekają na montaż także jak czas pozwoli to do maja poskładam auto
Foty po zakupie :
,
PHOTOS
Ostatnio zmieniony 06 maja 2014, 16:17 przez wysio, łącznie zmieniany 9 razy.
ciekawe jestem jak posadze auto i założe koło jak to wszystko będzie się prezentować , co do kolorów może i było fajniejsze tutaj też czarnego środka nie ma więc myślę że jak złoży się dach to całościowo będzie fajnie wyglądać .bendek88 pisze:pozazdroscic tego rocznika i w wyposazenia, ale nie ukrywam ze zestawienie kolorystyczne poprzednoczki bylo lepsze czarny z czerwnoym, tylko czekac na efekt koncowy <ok>
Auto zostaje powolutku rozbierane mowa o środku chce wszystko poprawdzić i doprowadzić do stanu orginału troszkę pracy jest ale to sama zabawa <ok>
Myślę nad tylnym zawiasem gdyż przód mam gwint kw po regeneracji zaś problem z tyłem , jak narazie myślę nad zestawem gwintu ta technix ( z golfa albo polo ) jeszcze nie wiem dokładnie bol mierzą mi lagi . Choć może jak wszystko dopracuje kolega to wsadze Air - Raide ale to jeszcze w fazie tworzenia .
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
moje keskiny kt4 pozostały nadal i jak narazie na nich będe jeździł , bardzo nie ma wyboru co do 18nastek w 4x108 chyba że wsadze kasekiny kt9 , ale może za jakiś czas coś zmienimy , mam sporo rzeczy do ogarnięcia do maja , środek , audio , zawias, kit zewnętrzny i pare innych pierdół a czasu brak tak więc mam nadzieje że wszystko zrobię jak należy <ok>Mabrothrax pisze:Co tam wpada zamiast keskinów? Jak dla mnie dobra decyzja