Audi cabriolet 2,5TDI R5 by Audki
-
- Forum Audi 80
Nowy to on nie jest hahaha..... ale jest większy co zapewni więcej dostępnego powietrza silnikowi kolektor pochodzi ze 150 konnego silnika
[ Dodano: 2013-02-28, 19:46 ]
Przyszła pora na nowe co nieco. Jako że uzbierało się trochę do zrobienia z powłoką lakiernicza zdecydowałem się na nowa powłokę lakiernicza o to parę zdjęć z przygotowania do całego wydarzenia
mały setup z postępu, wymiana błotnika na nowy stary był szpachlowany i zaczęło to się rozłazić. Nie było sensu szpachlować na nowo więc błotnik zostanie wymieniony na nowy stary:)
Trojkolorowiec
a może taki kolorek
[ Dodano: 2013-02-28, 19:46 ]
Przyszła pora na nowe co nieco. Jako że uzbierało się trochę do zrobienia z powłoką lakiernicza zdecydowałem się na nowa powłokę lakiernicza o to parę zdjęć z przygotowania do całego wydarzenia
mały setup z postępu, wymiana błotnika na nowy stary był szpachlowany i zaczęło to się rozłazić. Nie było sensu szpachlować na nowo więc błotnik zostanie wymieniony na nowy stary:)
Trojkolorowiec
a może taki kolorek
Kolczat pisze:poszerzales nadkola?
Nie oryginalnie to tak wygląda:) stary błotnik był rozwiercony i zdemontowany a nowy od kolegi teeree zamontowany trochę zabawy z tym zwłaszcza przy rozklepywaniu rantów ale już przynajmniej nie ma tyle szpachli co poprzedni właściciel nałożył:) nie chciało się wgnioty wyciągać tylko zarzucił kielnia
A powiem ci ze jak bym miał 2,8 V6 to bym chyba się tak pobawił ale dieslka nie będę aż tak bajerzył może jak mi wpadnie w przyszłości taka V to się pokuszę, w tym jeszcze tylko pójdzie w dol na -40 żeby na serii został.Kolczat pisze:z doswiadczenia powiem Ci ze mozesz zalowac ze nie poszerzyles, tyl to tam pikus, ale najgorzej z przodem, ale moze nie bedziesz walczyl o stens :mrgreen: