[80 B4 Avant] - Amethystgrauperleffect by Abi blenda, US'y
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Nie żeby coś ale jakby ktoś miał, albo Ty ! To chętnię przygarnęPrzemas80 pisze:Mod fajny ja z tymi cyrkołapkami mam podobnie też mi 1 przełącznika brakowało ,ale zdobyłem :mrgreen:
Dzisiaj wpadło radio nowe, głośniki przód sony w desce, z tyłu oryginalne Nokia ,( oryginalnie wygłuszone drzwi :O ) w bagażniku skrzynka BR z Pionkiem TSW307D4 ze wzmakiem Magnat 360, czyli to co mialem w starej 80tce
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Pytali sie jaki chce żebym miał powiedziałem, że fiolet.grzybcio6 pisze:O, mój kolor Jaki kolor w dowodzie Ci wpisali ? U mnie były cyrki, nie mogli ustalić. Ostatnio byłem zmuszony wymienić tylne lewe drzwi, na allegro znalazłem jedną jedyną sztukę w tym kolorze
Fajne masz wyposażenie i jak to doprowadzisz wszystko do porządku i bedzie elegancko
No wyposażenie troszke lepsze niż w poprzedniej. Plany jakie mam to przerobienie manuala na climatronic, może dołożyć tylne el szyby i grzane fotele ale póki co takie rzeczy jak rozrząd, jutro wymieniam olej , filtry . Fakt, bardzo malutko jest w takim kolorze, na allegro to moze ze 2x widziałem , w sumie jesteśmy wyróżnieni heheh
[ Dodano: 2013-03-26, 17:14 ]
26.03.2013
Żeby nie było, że nic się nie dzieje, to dzisiaj przyszła wymiana oleju i filtrów ( oleju, kabinowy ) , załozenie letnich opon z ori felgami Audi , wiem, może za wcześnie, ale już nie mogłem sie powstrzymac . Oraz wczoraj spotkanko z kolegą WINO i wymiana przednich kierunków na pomarańczowe .
[ Dodano: 2013-04-02, 22:33 ]
[center]02.04.2013[/center]
Dzisiaj wymiana gumowych uszczelek w pokrywie zaworów ( przeciekał olej ) oraz czyszczenie kolanka z kolektora do egr ... jednym slowem masakra to co bylo w srodku
[ Dodano: 2013-04-07, 12:21 ]
Dzisiaj zakupy na giełdzie
- Rozrząd INA
- Dywaniki
- Lusterko prawe ( potrzebowałem prawy fotochrom i silniczek do lewego el. lusterka, także w pełni wykorzystany zakup )
Teraz tylko montować
Tak wygląda stare lusterko :
a tak nowe
[ Dodano: 2013-08-04, 13:43 ]
Nic sie nie dzieje, bo nie ma czasu na dzianie się czegokolwiek. To , że pare vlepek jest na Tyle chyba , każdy widział, dla przypomnienia foto : )
W Tym momencie, proszę się nie gniewać, że pozyczylem sobie zdjęcie z modelką
Pomalowany został grill na czarny metallic, wygląda moim zdaniem lepiej : )
być może, za nie długo będzie parę nowości, ale póki co jest to tajemnica co to będzie , nie chce zapeszać
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
No więc mały aktual:
No więc delikatnie się pozmieniało z tyłu..w bardzo okazyjnej cenie dorwałem tylną blendę od audi 90 . Wiadomo, nie jest to ideał, bo blenda ma 20 lat co najmniej, także posiada nieliczne pęknięcia, ale najważniejsze, że jest w jednym kawałku . Trochę było rzeźby, głównie z klamką, nie miałem nigdzie w pobliżu klamki od a6 c4 która jest mniejsza, więc musiałem przyciąć moją ori. Teraz tylko wyregulować cięgna żeby się otwierała i wszystko
parę foteczek z prac oraz parę fotek na szybko po montażu ze starszym braciszkiem Henrykiem ( cozmo ) !
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Za parę dni znów mały aktual.. będzie nowe dzielone lusterko prawe oraz coś rzadko spotykanego ( przynajmniej przeze mnie )
No więc delikatnie się pozmieniało z tyłu..w bardzo okazyjnej cenie dorwałem tylną blendę od audi 90 . Wiadomo, nie jest to ideał, bo blenda ma 20 lat co najmniej, także posiada nieliczne pęknięcia, ale najważniejsze, że jest w jednym kawałku . Trochę było rzeźby, głównie z klamką, nie miałem nigdzie w pobliżu klamki od a6 c4 która jest mniejsza, więc musiałem przyciąć moją ori. Teraz tylko wyregulować cięgna żeby się otwierała i wszystko
parę foteczek z prac oraz parę fotek na szybko po montażu ze starszym braciszkiem Henrykiem ( cozmo ) !
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
Za parę dni znów mały aktual.. będzie nowe dzielone lusterko prawe oraz coś rzadko spotykanego ( przynajmniej przeze mnie )
Jednej vlepy ci brakuje avant squadu <ok> logo mojego projektu ,ale parę osób już je ma :mrgreen: foto niżej
http://www.imagebanana.com/view/fjx9aamw/zadk3.jpg
http://www.imagebanana.com/view/fjx9aamw/zadk3.jpg