[Audi A4 B7 Avant Quattro] by dydo
- wampir1988
- Audi 80 Klub
o rzesz Ty ale urwał!! :mrgreen: Git maszyna szkoda tylko że z takim motorem. Lepszy byłby ten 170-konny ale może te 140 źrebaczków też da radę. Kupowałeś od znajomego czy wyszukana fura na necie :?:
P.S. Dasz się kiedyś przejechać kawałek bo też choruje na taką lub A6 C5 :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P.S. Dasz się kiedyś przejechać kawałek bo też choruje na taką lub A6 C5 :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wyszukałem na necie a jak sie poźniej okazało to auto żony kolegi ze zmiany który w zeszłym roku poszedł na emeryturewampir1988 pisze:Kupowałeś od znajomego czy wyszukana fura na necie
bez airMortiis pisze:co do modów tylko air i koło
takwampir1988 pisze:Dasz się kiedyś przejechać kawałek bo też choruje na taką lub A6 C5
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tylko w praktyce nie widziałem jeszcze 170 do kupienia z głowicą w bagażniku.Słonik pisze:170KM wcale nie jest lepszy od 140KM od strony technicznej.
Za ta 140 ogromne ilości. Potwierdziło mi to parę osób, ale w dzisiejszych czasach
nie jestem niczego pewny.
Dobry krok w przód do końca życia B4 nie można jeździć
Taka wersja i wyposażenie to rzadkość w A4 B7, które głównie były gołe...
Zamiast snuc plany i wyobrazenia wejdz na http://www.3dtuning.ru/en i zmontuj sobie conieco