witam chciałem się poradzić odnośnie radia po długim szukaniu i ocenie możliwości finansowych wybór pad na Pioneera
pioneer-mvh-350bt
czy ktoś z was ma takie radio albo pionka z serii mvh
radio ma napędzać głośniki infinity 10 cm w deske
Moc Max: 105 W
Moc RMS: 35W
Impedancja: 4Ohms
Pasmo przenoszenia: 85Hz-21kHz
Czułość: 91dB
oraz ori głośniki w tylnich drzwiach
głośniki w półce 300 w max mocy i 100 w RMS- u oraz przyszłościowo subwoofera
[b4] Radio - opinie o pioneer-mvh-350bt
[b4] Radio - opinie o pioneer-mvh-350bt
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 17:04 przez jabko_nb, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
cześć mam praktycznie idenyko radio u siebie w 80, mam tylko nieco skromniejsze audio, w podszybie 10cm JBL i w półkę 20cm magnat, nie wiem jakie to ma moce, i gra bardzo przyjemnie. Co do samego radia uważam że jest super. Do tego mam malutki pendrive żeby nie odstawał, o pojemności 16GB i nie ma żadnego problemu z czytaniem.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Radia za dużo nie słucham, mam wpięty kabel antenowy ale nie wiem gdzie on prowadzi, nigdzie z zewnątrz nie widzę anteny, więc niektóre fale gorzej łapie. Z subwooferem nie wiem jak jest bo go poprostu nie mam. Bardzo ciekawa jest funkcja szybkiego wyszukiwania utworu które są uszeregowane alfabetycznie. Są dwa stopnie podświetlenia - mocny i bardzo mocny. Ja mam zawsze ustawiony ten co świeci słabiej, nocą trochę odstaje od reszty ale nie razi po oczach, nie denerwuje podczas jazdy. Litery na wyświetlaczu mogły by być koloru marchewkowego jak podświetlenie zegarów. Żadnego wzmacniacza prócz tego wbudowanego w radio nie posiadam. Wady? Ja nie zauważyłem takich.
Zobacz też na model ten co ja mam a mianowicie pioneer mvh-150ui, kosztuje znacznie mniej a jest bardzo podobny
Zobacz też na model ten co ja mam a mianowicie pioneer mvh-150ui, kosztuje znacznie mniej a jest bardzo podobny
- Rastaman25
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
deh-1500ub
ja kupiłem wczoraj te, moge polecić , póki co sprawuje sie bd dobrze, sygnal jest poteżny i czysty. Dużo mozna sie pobawić ustawieniami ( o to mi chodzilo ) jest USB, aux. Duży +
ja kupiłem wczoraj te, moge polecić , póki co sprawuje sie bd dobrze, sygnal jest poteżny i czysty. Dużo mozna sie pobawić ustawieniami ( o to mi chodzilo ) jest USB, aux. Duży +
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 17:04 przez AudiLaziska, łącznie zmieniany 1 raz.
wczoraj przyszło mi radyjko jest dokładnie to samo co u ciebie tylko że bez cd ale mam bluetootha co bardzie mnie interesi
jedynie co to to w opisie produktu mail być filtr gorno i dolno przepustowy a w instrukcji nie ma nic mowy tym nawet nie podłączałem radia jeszcze wiec nie wiem czy jest czy nie ,delikatnie sie wkur.... jak nie będzie i oddam radio
jedynie co to to w opisie produktu mail być filtr gorno i dolno przepustowy a w instrukcji nie ma nic mowy tym nawet nie podłączałem radia jeszcze wiec nie wiem czy jest czy nie ,delikatnie sie wkur.... jak nie będzie i oddam radio