[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
Elo jobu...pomyslec ze prawie kupilem te czerwone coupe ng turbo ;p piekna byla, mozesz byc zaszczycony bo to przez ten egzemplarz zakochalem sie w qp i postanowilem ze sobie kupie no i masz... teraz kupy sie odkleic ode mnie nie chcą haha, juz trzecia mi w łapy wpadła :mrgreen:
Kefir dajesz to biore hyhy. Dla Ciebie Mabro moge skombinowac i burbo jak chcesz
Kefir dajesz to biore hyhy. Dla Ciebie Mabro moge skombinowac i burbo jak chcesz
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Kris, czuję się zaszczycony Obserwuje Twoje projekty i szczerze mówiąc, bardzo mi się podobają. Sam szukam jakiegoś fajnego egzemplarza z quattro i mam nadzieję że uda mi się zbudować jakiegoś następnego "wariata", lecz tym razem będę szedł w stronę v8, może później z kompresorem.
He he, Kefir, na wikipedie to za mało takie NG turbo, ale fakt że projekt był jednym z pierwszych i latał całkiem fajnie, jak na takiego zlepka, to Ty mnie do tego namawiałeś aż wreszcie się wziąłem i się zrobiło. A pamiętasz garaż, w którym ta operacja sie odbyła?
He he, Kefir, na wikipedie to za mało takie NG turbo, ale fakt że projekt był jednym z pierwszych i latał całkiem fajnie, jak na takiego zlepka, to Ty mnie do tego namawiałeś aż wreszcie się wziąłem i się zrobiło. A pamiętasz garaż, w którym ta operacja sie odbyła?