[Wałbrzych] i okolice zlot użytk.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
Standardowo nic się nie dzieje... :roll:
Matek jeśli będziesz miał ochotę to zapraszam na spota motoryzacyjnego który odbędzie się dziś w Wałbrzychu koło godziny 20;00.
Zjawią się samochody różnych marek.
Może też pojawi się ciekawy projekt Audi Coupe quattro B3 z silnikiem z S2 o mocy lekko ponad 400KM
Ja tam zjawie się na pewno wcześniej niż 20:00
Mapka jak dojechać... Miejsce zaznaczone na czarno ma już normalną drogę
Na PW wyśle Ci mój numer tel. Jak będziesz chciał przyjechać a nie będziesz mógł trafić to dzwoń
Matek jeśli będziesz miał ochotę to zapraszam na spota motoryzacyjnego który odbędzie się dziś w Wałbrzychu koło godziny 20;00.
Zjawią się samochody różnych marek.
Może też pojawi się ciekawy projekt Audi Coupe quattro B3 z silnikiem z S2 o mocy lekko ponad 400KM
Ja tam zjawie się na pewno wcześniej niż 20:00
Mapka jak dojechać... Miejsce zaznaczone na czarno ma już normalną drogę
Na PW wyśle Ci mój numer tel. Jak będziesz chciał przyjechać a nie będziesz mógł trafić to dzwoń
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
Ożywienie działu
Trzeba by panowie ruszyć ten dział I dotrzeć do szerszej masy ludzi Bo na pewno w W-ch i okolicy jest sporo właścicieli 80 którzy chcieli by brać udział w spotach:P
-
- Forum Audi 80
Przecież co miesiąc jest zlot w Legnicy, https://audi80.pl/legnica-comiesiecz ... t67080.htm
-
- Forum Audi 80
Trafiłeś Karol w samo sedno.Może kiedyś uda sie zorganizować coś większego.Przecież klubowicze pochodzą z całej polski,więc mozemy sie kiedyś zgadać z audimaniakami,czy posiadaczami audi także z innych powiatów.A nawiązując do tematu to wałbrzych nie jest wcale tak dalego.Często jestem w tamtych okolicach u rodzinki,koledzy z wałbrzycha pewnie znają taką miejscowośc jak MIEROSZÓW.
[ Dodano: 2013-04-02, 18:04 ]
Kolego ;1.8s; dlaczego nie masz jak?Mam kuzynke w RASZOWIE to może kiedyś sie spotkamy?
[ Dodano: 2013-04-02, 18:04 ]
Kolego ;1.8s; dlaczego nie masz jak?Mam kuzynke w RASZOWIE to może kiedyś sie spotkamy?