nie nie koło będzie do b3 kupiłem w grudniu i się powoli robi koło tylko 7/15 et 28 ale w cenie stalówek grzech nie braćduo pisze:koło bardzo fajne, ale czy do coupe nie bedzie "za stare i klasyczne" wzorem ? co to za rozmiar ? 16/8 ?
[Audi B3 od Kojaka] >skóra, zabudowa, -70/50 str. 23
Hahahaha ale jak wpadł typ do mnie na garaż (taki mały komputerowiec) to o mało co się nie poszczał, WoW felasie od porsche pewnie drogie były :mrgreen: o tak drogie drogie buahaha. A drugi Pan mnie pojechał wpadł takim starym mercem świeżo po renowacji i też powiedział ,że wszystko gitara tylko te dekle od porsche do kosza . Jak znajdę lepsze to zmienie
skoti, kolago możesz mi wierzyć albo nie ale ja na prawde nie widziałem że masz takie koło, a tam nic się nie dzieje a co do logo jedyny detal na który mnie stać z tej marki <ok>
KrUsZyNa, bajera koło podoba mi się zawsze coś fajnego wychaczysz :-x
duo, a dystanse stocze na 10mm i będzie malina <ok>
a czy nie rozsądniej byłoby kupić nowe dystanse plus śruby jak potrzeba, a te dystanse razem z tymi śrubami sprzedać ? ekonomicznie i organizacyjnie takie rozwiązanie chyba będzie sprytniejsze :mrgreen:kojak666 pisze:skoti, kolago możesz mi wierzyć albo nie ale ja na prawde nie widziałem że masz takie koło, a tam nic się nie dzieje a co do logo jedyny detal na który mnie stać z tej marki <ok>