Zieleniak - end...
Kupiłem ją dla silnika, pyknięta w tył - klapa/zderzak/lampa/wahacz
Znajdę chwilę to przemyśle czy nie lepiej ją zrobić i sprzedać
A4 już mi się nie podoba plus nie ta blacha plus nikt mi nie da pieniędzy które wsadziłem w 80tke.
Lubie stare auta
Decyzja zapadnie pewnie w weekend jak znajdę chwile żeby ja dokładnie przejrzeć, jeździ genialnie.
Znajdę chwilę to przemyśle czy nie lepiej ją zrobić i sprzedać
A4 już mi się nie podoba plus nie ta blacha plus nikt mi nie da pieniędzy które wsadziłem w 80tke.
Lubie stare auta
Decyzja zapadnie pewnie w weekend jak znajdę chwile żeby ja dokładnie przejrzeć, jeździ genialnie.
Omijaj z daleka firmę pro-ex! Wysłałem mu cały projekt wydechu, a zrobił kompletnie inaczej, nieprecyzyjnie, obleśnie, spawy tragiczne, końcówki zapryskane opiłkami ze szlifowania i wyżółkłe od spawania. Końcową puszkę zrobił o 15cm za krótką, za to 10 cm wyższą!!!!!! stwierdził, że taka będzie lepsza nie konsultując tego ze mną. Po odebraniu paczki myślałem, że wsiądę w auto i po kilku godzinach jazdy odwiedzę go i napier.... rurami po łbie. Mimo wszystko nie chciał zwrócić pieniędzy. Jedynie wymienił ostatnią puszkę na bliższą temu co zaplanowałem. Jednak i tak tego nie zamontowałem. Pieniądze w błoto, moja pierwsza i duża porażka przy zakupie czegokolwiek. Koleś ma dobrą gadanę, ale sprzedaje buble. To było rok temu, ale zapomnieć ne mogę.
same soczewki w odblysnikami z innego auta Valeo 50zlDEDHI pisze:@ klife ile dałeś za soczewki Valeo?
roczniki chyba 2003/2011
Co do wydechu czeka juz 3 tygodnie ponad na zamontowanie i wykonany estetycznie, zobaczymy jak ze spasowaniem i brzmieniem bo mialo byc w miare cicho i tego sie obawiam...
Kilka tlumikow widzialem od nich na warsztacie i wygladaly ladnie tylko byly dosc glosne..
Poki co z przypadku dopadlem blende i dopasowalem tak zeby nie ciac klamki
Przed
Po
Kilka zdjec gratow ktore czekaja na wiosne:
-kilka dodatkowych zegarow
-siedzenia w satynie
-2 kpl raczek z lampkami
-dystanse
-dystanse zmieniajace rozstaw na 4x100
-kilka kompletow felg
-gwint KW do oski i H&R do Q
-zderzak od coupe
-elektryczne szyby x4
-kiera s2 do obszycia
-tunel bez kaseciaka x2
Tlumik po zamontowaniu terroryzowal okolice, po 3tyg unikania patroli gosc doslal za friko srodkowy i wreszcie mozna bezstresowo aczkolwiek dalej basowo sie przemieszczac.
Troche szkoda bo grzmial potwornie i ludzie pytali co za Vka tam siedzi
Filmiki ktore nie do konca oddaja jego brzmienie ale jakis poglad jest:
No i Compi ktore czeka na kaske z ubezpieczenia a potem albo na tajle albo wpadnie do niego 1.8t
Przed
Po
Kilka zdjec gratow ktore czekaja na wiosne:
-kilka dodatkowych zegarow
-siedzenia w satynie
-2 kpl raczek z lampkami
-dystanse
-dystanse zmieniajace rozstaw na 4x100
-kilka kompletow felg
-gwint KW do oski i H&R do Q
-zderzak od coupe
-elektryczne szyby x4
-kiera s2 do obszycia
-tunel bez kaseciaka x2
Tlumik po zamontowaniu terroryzowal okolice, po 3tyg unikania patroli gosc doslal za friko srodkowy i wreszcie mozna bezstresowo aczkolwiek dalej basowo sie przemieszczac.
Troche szkoda bo grzmial potwornie i ludzie pytali co za Vka tam siedzi
Filmiki ktore nie do konca oddaja jego brzmienie ale jakis poglad jest:
No i Compi ktore czeka na kaske z ubezpieczenia a potem albo na tajle albo wpadnie do niego 1.8t