[Competition] Jaki kod lakieru orginalnych felg
[Competition] Jaki kod lakieru orginalnych felg
Witam, tak jak w temacie potrzebuje znac orgyginalny kod lakieru felg od Audi 7X16 Ronal VOTEX montowanych w Audi Quattro Competition
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, 15:44 przez marszall, łącznie zmieniany 1 raz.
he he he he
ja chce właściwy orginalny kod:) mój lakiernik miał mi pomalować fele ale jak widziałem w jakim odcieniu beda to chyba to zrobie u innego jeszcze raz. Ogólnie stwierdzam że felgi jak są w orginalnym srebrnym kolorze to najlepiej malować na takie najjaśniejsze srebrniutkie ew. z dużą ilością ziarna (czy jak to sie tam mówi) a nie takie srebrne że prawie szare
ja chce właściwy orginalny kod:) mój lakiernik miał mi pomalować fele ale jak widziałem w jakim odcieniu beda to chyba to zrobie u innego jeszcze raz. Ogólnie stwierdzam że felgi jak są w orginalnym srebrnym kolorze to najlepiej malować na takie najjaśniejsze srebrniutkie ew. z dużą ilością ziarna (czy jak to sie tam mówi) a nie takie srebrne że prawie szare
obadaj u górnika moje ex felgi .. jak ci sie spodoba to Ci moge zrobić tak samo. Na zywo wszyscy cieszą michę.marszall pisze:he he he he