[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Czekajcie czekajcie.
Dzień, dwa.
Te aero z ogłoszenia to chyba pędzlem malowane.
Wkrótce zobaczycie jak powinno się robić aero.
A swoją drogą małe spy foto bo ciągle coś się dzieje:
Avant z braku czasu i zbliżającego się wielkimi krokami "sezonu" wstawiony do tomkoma na zabiegi gdzie się dzięki jego dłoniom przepoczwarza.
Tym samym dostał znamię na tyłku:
a dla tych którzy nie mogą doczekać się efektu finalnego aero robionego przez WLB ART (Wielebny) wrzucam przedsmak:
Resztę zobaczycie na aucie wszak wszystkich kart się nie odsłania od razu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Powiem tylko tyle że jak dla mnie Wielebny przeszedł samego siebie i jest to chyba jego jedna z prac która mi się najbardziej podoba z wszystkich dotychczas robiona.
PS. czy to że ryjem próbuję dmuchnąć w zaworek przed spryskiem i znoszę prawie jajo i nie daje to żadnego efektu a sprężonym dmucham i idzie to normalne? One aż taki opór stawiają?
Dzień, dwa.
Te aero z ogłoszenia to chyba pędzlem malowane.
Wkrótce zobaczycie jak powinno się robić aero.
A swoją drogą małe spy foto bo ciągle coś się dzieje:
Avant z braku czasu i zbliżającego się wielkimi krokami "sezonu" wstawiony do tomkoma na zabiegi gdzie się dzięki jego dłoniom przepoczwarza.
Tym samym dostał znamię na tyłku:
a dla tych którzy nie mogą doczekać się efektu finalnego aero robionego przez WLB ART (Wielebny) wrzucam przedsmak:
Resztę zobaczycie na aucie wszak wszystkich kart się nie odsłania od razu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Powiem tylko tyle że jak dla mnie Wielebny przeszedł samego siebie i jest to chyba jego jedna z prac która mi się najbardziej podoba z wszystkich dotychczas robiona.
PS. czy to że ryjem próbuję dmuchnąć w zaworek przed spryskiem i znoszę prawie jajo i nie daje to żadnego efektu a sprężonym dmucham i idzie to normalne? One aż taki opór stawiają?
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 15:41 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To git. Zamówiłem ori nówkę pompkę bo ta co miałem to chyba trup bo niby pracuje ale na luźnym wężu jak tłoczyła to na lajcie palcem zatykam sobie przepływ czyli nie ma szans żeby przepchała płyn przez zaworek.GSF pisze:Tak ma być, ten zaworek zwrotny potrzebuje sporego przełamania żeby cos poleciało
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Leci już do mnie 3B7 955 681 VDO-SIEMENS nóweczka więc myślę że będzie dobrze.Przemas80 pisze:Powiem ci że jak założysz dobrą pompkę
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam nadzieję że jutro doleci już i wyląduje w aucie.
te te!Tighe pisze:Nie widzę nic fajnego w tych aerografach, ale jak kto lubi
Bo nie głosnę na Ciebie w dogrywce! :evil: :evil: :evil: