[krakow] Wielkie WTORKI godz.20 galeria kazimierz
Moje zdanie jest takie: od dłuższego czasu jeżdżąc po Krakowie zwracam szczególną uwagę na 80tki, i powiem Wam że jest tego naprawdę dużo, Limo jak i Avantów sporo jest również bardzo ładnych Coupe (za niedługo, jedna właśnie taka wyjedzie z Quattro-Service ) tak więc potencjalnych uczestników spotów/zlotów nie brakuje. Przyczyna kiepskiej frekwencji to przed wszystkim brak czasu lub po prostu niechęć do integracji
a szkoda bo właściciele 80tek powinni trzymać się razem, by wspólnie cieszyć się swoimi autami, nie muszę chyba dodawać najlepszymi w świecie :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2013, 00:16 przez maciekkrk, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli tylko poznam właściciela
Mam pomysł jak zwiększyć frekwencje czwartkowych spotów A80, może wydrukujemy ulotki informacyjne i będziemy wkładać 80tką za wycieraczki z dodatkową info. że na każdym zlocie obecne są dziewczyny w bikini, grill i piwo. Wtedy brakło by pewnie miejsca na parkingu :mrgreen:

Mam pomysł jak zwiększyć frekwencje czwartkowych spotów A80, może wydrukujemy ulotki informacyjne i będziemy wkładać 80tką za wycieraczki z dodatkową info. że na każdym zlocie obecne są dziewczyny w bikini, grill i piwo. Wtedy brakło by pewnie miejsca na parkingu :mrgreen: