Spot - ELBLĄG 06.04.2013
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Podziękowania przede wszystkim dla wszystkich obecnych. Szkoda, że Ci co niemogli dojechać nie dotrali. Ufo, dobrze że to tylko to Do maja masz czas nanaprawę
Ze strony organizacji wybaczcie za wszelkie wpadki - niestety na pogodę nie mamy wpływu...a raczej na matkę naturę - następnym razem zabieramy wodery
Z dwóch konkursów udało się zorganizować jeden...choć lekko w zmienionej formie. Najciekawszym autem...gadżetem...rezankiem wykazało się AUdi 90 należące do EDDa.
Drugi z konkursów się nie odbył ze względu na aurę i warunki. Wszechobecna wilgoć oraz wiaterek pokrzyżowały plany.
Mam nadzieję, że atmosfera była przyjazna i koleżeńska i cały wypad zostanie zaliczony do udanych.
Jeszcze raz dzięki!
P.S. Miki ukłony w Twoim kierunku z mojej strony za współpracę.
Ze strony organizacji wybaczcie za wszelkie wpadki - niestety na pogodę nie mamy wpływu...a raczej na matkę naturę - następnym razem zabieramy wodery
Z dwóch konkursów udało się zorganizować jeden...choć lekko w zmienionej formie. Najciekawszym autem...gadżetem...rezankiem wykazało się AUdi 90 należące do EDDa.
Drugi z konkursów się nie odbył ze względu na aurę i warunki. Wszechobecna wilgoć oraz wiaterek pokrzyżowały plany.
Mam nadzieję, że atmosfera była przyjazna i koleżeńska i cały wypad zostanie zaliczony do udanych.
Jeszcze raz dzięki!
P.S. Miki ukłony w Twoim kierunku z mojej strony za współpracę.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Melduje sie po powrocie.
Dzieki wszystkim obecnym za mile towarzystwo i swietnie spędzony wspólnie dzionek.
Dzieki dla bloku i mikiego za ogarnięcie miejscówki.
Szkoda że jest taka odwilz bo bylo troche brodzenia ale i to nie przeszkodziło w miłym spotkaniu.
Dzieki dla stuku za ogarnięcie strony fotoreporterskiej.
Czekamy na wyniki pracy.
Dzieki jeszcze raz wszystkim obecnym tym których znam i tych których byla sposobność poznać osobiście dzisiaj.
Pozdro.
Dzieki wszystkim obecnym za mile towarzystwo i swietnie spędzony wspólnie dzionek.
Dzieki dla bloku i mikiego za ogarnięcie miejscówki.
Szkoda że jest taka odwilz bo bylo troche brodzenia ale i to nie przeszkodziło w miłym spotkaniu.
Dzieki dla stuku za ogarnięcie strony fotoreporterskiej.
Czekamy na wyniki pracy.
Dzieki jeszcze raz wszystkim obecnym tym których znam i tych których byla sposobność poznać osobiście dzisiaj.
Pozdro.