Zauważone, ale dlaczego tak się dzieje, tobloku pisze:że klikając na strzałkę odsyłającą do ostatnio napisanego postu wyrzuca mnie na 1-szą stronę konkretnego tematu?
Sugestie i problemy z forum
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
duo pisze:mam 3665 nowych wiadomości
Powiem Ci, że wśród tych trzytysiącesześćsetsześćdziesięciupieciu wiadomości, jest jedna ode mnie, na którą nie odpowiedziałeś. :mrgreen:duo pisze:a mi co powiesz ?
A tak poważnie, to pojęcia nie mam. Zdążają się przypadki, że nowym userom zaraz po rejestracji nalicza milionpińcetstodziewięćset postów, albo i więcej i też nie wiadomo o co biega.
No ale, czy przypadkiem właśnie w tym dziale nie znajdują się tylko przesunięte tematy?bloku pisze:IC69 napisał/a:
dotyczy tylko tematów "Przesuniętych".
Niekoniecznie. Wchodząc w dział projektów/naszych aut jest ta sama sytuacja.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Sprawdziłem teraz wyrywkowo, jak to jest u mnie i wszystko działa ok - przeglądarka Firefox.bloku pisze:w dziale technicznym u mnie ten sam problem występuje, podobnie w temacie "allegro".
edit...
Wrrrrróć! Chyba wprowadziłem cię w błąd. W przypadku "Przesuniętych", klikając na strzałkę, wyskakuje informacja "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu", a nie przekierowuje na stronę pierwszą.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80

- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
dobra, tym razem jestem tutaj z SUGESTIĄ, stosowanie do nazwy tematu
jak wiadomo nasze forum jest darmowe, a za prad trzeba placic, i za wszelkie sprawy ztym zwiazane, a moze by poszukac, sponsora, lub nawet serwer, w ASO AUDI, oczywiscie by bylo zaznaczone ze korzysta sie z ich serwera, czy tez ich reklama by sie znajdowala, mysle ze kazda ze stron by byla zadowolona
jak wiadomo nasze forum jest darmowe, a za prad trzeba placic, i za wszelkie sprawy ztym zwiazane, a moze by poszukac, sponsora, lub nawet serwer, w ASO AUDI, oczywiscie by bylo zaznaczone ze korzysta sie z ich serwera, czy tez ich reklama by sie znajdowala, mysle ze kazda ze stron by byla zadowolona
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80

- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
ostatnio na wiele pytan nie uzyskano odpowiedzi, wiec jak bedzie tak bedzie
ja np ostatnio postanowilem sobie ze jak widze taka wypowiedz:
"w moim Audi jest tego typu problem ........
..... z gory dzieki za odpowiedz"
dziekuje sie po naprawie nie wczesniej, gdyz pozniej taki ktos, poprostu olewa, niedaje infformacji o wynikach, jednym z takich przykladow, jest podpis u aldi-ego i to powinno tez byc w regulaminie, zapytales sie, daj informacje o rezultatach
nastepna sprawa, to zachwyt angielskim jezykiem, prawie kazdy, musi sie zachwycic i napisac cos po angielsku, tematy typu "Audi by ..." "projekt by ..."
nawet ten zachwyt mozna spotkac w regulaminie przy propozycjach nazywania tematow np jako [ALL]
ja niewiem, myslalem ze jestesmy w polsce, dosyc tego podlizywania sie zachodowi
ja np ostatnio postanowilem sobie ze jak widze taka wypowiedz:
"w moim Audi jest tego typu problem ........
..... z gory dzieki za odpowiedz"
dziekuje sie po naprawie nie wczesniej, gdyz pozniej taki ktos, poprostu olewa, niedaje infformacji o wynikach, jednym z takich przykladow, jest podpis u aldi-ego i to powinno tez byc w regulaminie, zapytales sie, daj informacje o rezultatach
nastepna sprawa, to zachwyt angielskim jezykiem, prawie kazdy, musi sie zachwycic i napisac cos po angielsku, tematy typu "Audi by ..." "projekt by ..."
nawet ten zachwyt mozna spotkac w regulaminie przy propozycjach nazywania tematow np jako [ALL]
ja niewiem, myslalem ze jestesmy w polsce, dosyc tego podlizywania sie zachodowi