siema
nie dziala u mnie regulacja klimatronika, nie dmucha mi cieplym powietrzem, jest tylko zimne ale znowu nie bardzo zimne, wyslwietla sie blad E1 i temp. chyba w fahrenheitah 44st. nie reguluje na regulacje temperatura. Po odlaczeniu sterownika z deski rozdzielczej nic nie dmucha, co to mzoe byc? sterownik? jezeli tak to na ile % i czy ktos ma taki do sprzedania (zdjecie ponizej)
PS: jak daje ogrzewanie tylnej szyby(w cabrio jest to nadmuch na tylna szybe) to tez wieje zimne;/
nie moge dodac zdjec...
[Cabrio] klimatronik nie dmucha cieplem
-
- Forum Audi 80
[Cabrio] klimatronik nie dmucha cieplem
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 22:41 przez Naspin_AUDI, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
wiem ze o audi sie tam nic nie dowiem wiec zglosilem sie tutaj;)
czyli moje odparowywanie szyby dziala dobrze, wiec jest tylko problem z ogrzewaniem wnetrza, coraz bardziej prawdopodobne robi sie to ze mam uszkodzony sterownik klimy na desce, bo jak pisalem nie dziala mi regulacja temp i wieje caly czas zimne a jak odlacze go to nic nie wieje, ale myslalem tez ze jest cos dalej walniete bo na tylna szybe tez zimne wieje ale jak ma wiac to ok. Dzieki. moj sterownik wyglada tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/324 ... 31fa4.html tez macie takie do klimatronica? ma ktos moze taki do sprzedania?
PS: jak zdjac kratki od tylnych glosnikow zeby ich nie polamac, bo mocno siedza
czyli moje odparowywanie szyby dziala dobrze, wiec jest tylko problem z ogrzewaniem wnetrza, coraz bardziej prawdopodobne robi sie to ze mam uszkodzony sterownik klimy na desce, bo jak pisalem nie dziala mi regulacja temp i wieje caly czas zimne a jak odlacze go to nic nie wieje, ale myslalem tez ze jest cos dalej walniete bo na tylna szybe tez zimne wieje ale jak ma wiac to ok. Dzieki. moj sterownik wyglada tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/324 ... 31fa4.html tez macie takie do klimatronica? ma ktos moze taki do sprzedania?
PS: jak zdjac kratki od tylnych glosnikow zeby ich nie polamac, bo mocno siedza
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80