[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
Przód: 345mm (Meredes ML W163 4.0CDI i chyba jakieś AMG) tarcza gruba, bo chyba 30mm z tego co pamiętam. Zacisk przedni od tego samego auta.
Tył: 303mm (Mercedes ML W163 przednia tarcza od jakiegoś słabszego motoru, chyba 2.7CDI) + przedni zacisk z BMW E39 V8
Pompa hamulcowa z VW T4
Przewody przód, tył w stalowym oplocie
Ręczny hydrauliczny pod oryginalną wajchę, schowany pod fabrycznym tunelem, nic nie widać.
Jeśli chodzi o przeróbki:
- roztoczenie otworów centrujących w tarczach + nawiert 4x108
- zmiana przewodów hamulcowych
- adaptery (przód bez problemu, z tyłem więcej rzeźby)
- hydrauliczny ręczny z racji tego, że tylne zaciski pochodzą z przedniej osi innego auta
Tył: 303mm (Mercedes ML W163 przednia tarcza od jakiegoś słabszego motoru, chyba 2.7CDI) + przedni zacisk z BMW E39 V8
Pompa hamulcowa z VW T4
Przewody przód, tył w stalowym oplocie
Ręczny hydrauliczny pod oryginalną wajchę, schowany pod fabrycznym tunelem, nic nie widać.
Jeśli chodzi o przeróbki:
- roztoczenie otworów centrujących w tarczach + nawiert 4x108
- zmiana przewodów hamulcowych
- adaptery (przód bez problemu, z tyłem więcej rzeźby)
- hydrauliczny ręczny z racji tego, że tylne zaciski pochodzą z przedniej osi innego auta
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2013, 15:05 przez kuba411vm, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A Mercedes nie ma większego otworu niż Audi?kuba411vm pisze:Jeśli chodzi o przeróbki:
- roztoczenie otworów centrujących w tarczach
To mi odbada bo Mieczysław chyba ma 5x112.kuba411vm pisze:nawiert 4x108
Masz jakieś foto, rysunki techniczne itp?kuba411vm pisze:- adaptery (przód bez problemu, z tyłem więcej rzeźby)
Na jakiej zasadzie to działa? Masz jakiś schemacik?kuba411vm pisze:- hydrauliczny ręczny z racji tego, że tylne zaciski pochodzą z przedniej osi innego auta
Koszty ile mnie więcej wyszły (może być PW)?
- jacek199315
- Forum Audi 80