Witam.
Postanowiłem opisać mój problem . Odpalając samochód pierwszy raz "na zimno" wszystko jest w porządku, mogę ruszyć z samego sprzęgła i wszystko gra lecz gdy się rozgrzeję zaczyna szarpać . Później w ogóle ciężko ruszyć : przy puszczaniu sprzęgła momentalnie gaśnie (nie słychać żadnego stukania silnika tylko od razu gaśnie). Ruszyłem gdy dodałem na max pedał gazu oczywiście towarzyszyło przy tym mocne szarpanie. Chciałem zapytać czy może do tego doprowadzać uszczelka pod wtryskiem (jednopunkt) ? Jeśli nie proszę o podpowiedzi co może być przyczyną i ewentualnie koszty przedstawionych części.
Pozdrawiam.
[1.8 JV]Szarpanie
Przewody wymieniłem, świece sprawdziłem i jest OK . Pozostało jedynie wymienić tą uszczelkę pod wtryskiem. Na pewno dam znać jakie dało to rezultaty.
[ Dodano: 2013-04-19, 09:19 ]
Okazało się, że jednak była to ta uszczelka pod wtryskiem dokładniej podstawa. Wszystko już jest w porządku więc temat można zamknąć.
[ Dodano: 2013-04-19, 09:19 ]
Okazało się, że jednak była to ta uszczelka pod wtryskiem dokładniej podstawa. Wszystko już jest w porządku więc temat można zamknąć.