[B4 ABT] kierownica sport
[B4 ABT] kierownica sport
Witam mam pytanie co do sportowej kiery znalałem cos takiego https://picasaweb.google.com/1023419848 ... 4450491858 i mam pytanie jesli ona podejdzie do mojego b4 to co zrobic z poduszka? bo org w swojej kierownicy mam poduche
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
JarzynEK, chyba nie wiesz jak dobrze taka kiera leży w dłoni.
2 lata jeździłem na Dino i tyle tylko że wiadomo ciężej się kręci i z przeglądem problemy a i górnej skali prędkościomierza przy moim wzroście nie było widać
2 lata jeździłem na Dino i tyle tylko że wiadomo ciężej się kręci i z przeglądem problemy a i górnej skali prędkościomierza przy moim wzroście nie było widać
wykręć żarówkę i po kłopocie, nasze auta na szczęście żadnych trybów awaryjnych bie mająjarek1783 pisze:bedzie mi sie swiecic kontrolka cały czas
shellah pisze:JarzynEK, chyba nie wiesz jak dobrze taka kiera leży w dłoni.
i co z tego? trójramienne koło Hella też leży rewelacyjnie w dłoni a mimo tego dużo ładniej wygląda leżąc na mojej półce niż we wnętrzu b3/4
shellah pisze:2 lata jeździłem na Dino i tyle tylko że wiadomo ciężej się kręci i z przeglądem problemy a i górnej skali prędkościomierza przy moim wzroście nie było widać
a no więc właśnie..
Dobra rada to kup s-line trójramienną w skórze a wszystko będzie widać, ładnie wyglądać i idealnie leżeć w dłoni
sprawdz tylko jak sprawa z wieloklinem ale jakby się różnił to jest co najmniej sztuka pod Twój
- shellah
- Forum Audi 80
Już dawno mam taką, mało tego bardzo mało osób na forum ma identyczną z tego co widziałem do tej pory tylko u sagema w avancie dlatego uważam że mogę się wypowiedzieć w tym temacie posiadając jakieś doświadczenie z kierownicami.JarzynEK pisze:Dobra rada to kup s-line trójramienną w skórze a wszystko będzie widać, ładnie wyglądać i idealnie leżeć w dłoni
sprawdz tylko jak sprawa z wieloklinem ale jakby się różnił to jest co najmniej sztuka pod Twój
- shellah
- Forum Audi 80
30min do godziny ale zależy jak dla kogo
edit by UFOtm: Było juz o zmianie kierownic dosyć !
edit by UFOtm: Było juz o zmianie kierownic dosyć !
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 14:26 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.