Poza tym jak widać, temat zdechł i pogubił po drodze założenia - przynajmniej według mnie. Więc na dobrą sprawę może iść do śmieci, nie sprawdził się
Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mabrothrax, przepraszam, że nie poświęcam całego swojego życia na forum...
Po małej przerwie spowodowanej brakiem czasu z mojej strony, jedziemy dalej:
kuba411vm
- moim skromnym zdaniem ten samochód bezprecedensowo powinien się tutaj znaleźć. Biorąc pod uwagę sam swap to autko już powinno się tutaj znaleźć. Dodać do tego baaardzo schludny wygląd z zewnątrz to moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać
witek88
- przeglądałem temat i rzucił mi się w oczy tylko swap na ABZ bodajże. Nie wiem czy to nie za mało? Co sądzicie?
chmiel25
- z tego co wiem to zdecydowanie nie chciał brać udziału w tym temacie...
Po małej przerwie spowodowanej brakiem czasu z mojej strony, jedziemy dalej:
- moim skromnym zdaniem ten samochód bezprecedensowo powinien się tutaj znaleźć. Biorąc pod uwagę sam swap to autko już powinno się tutaj znaleźć. Dodać do tego baaardzo schludny wygląd z zewnątrz to moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać
- przeglądałem temat i rzucił mi się w oczy tylko swap na ABZ bodajże. Nie wiem czy to nie za mało? Co sądzicie?
- z tego co wiem to zdecydowanie nie chciał brać udziału w tym temacie...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Bo nie da się aby jeden temat był tu i tu.Niki20 pisze:Właśnie nie wiem o co biega z tym odświeżaniem, że w przeniesionym temacie tego nie robi :-|
Albo jest w dziale B4 (lub innego modelu) albo w dziale Tuning.
Teraz jest tak że wszystkie auta są w swoich kategoriach modelowych a w dziale tuning są ich "cienie" (tak jakby linki do tych best of the best).
Dlatego jak coś się dzieje w temacie to odświeża i podbija je tam gdzie one się znajdują (czyli w działach modelowych) a nie tam gdzie są ich cienie (linki) czyli w dziale Tuning.
Obecny stan rzeczy i położenie wątków uważam za dobre rozwiązanie bo wszystkie tematy są tam gdzie ich miejsce czyli w działach odpowiednich kategori a dział Tuning jest taką tablicą linkownią Hall of Fame do tych najlepszych.
To że nie odświeża tam gdzie są cienie wątków to po prostu skrypt jest tak skonstruowany i nic z tym się raczej nie da zrobić.
Co do ostatnio przedstawionych 2 projektów z V8 na pokładzie to oczywiście 2xTAK.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie ma więcej Uber tematów na forum więc temat zdechł.delik pisze:dzialacie cos dalej w temacie panowie???
Jak nie ma to nie ma. Po kija drążyć temat. :mrgreen:
Gdzie ten fur Sprintera w Tuning bo nadal go nie ma?
Śmiem twierdzić że operator działu poległ w robocie i nie ma komu przerzucać propozycji.
Brakuje również V8emek wspomnianych kilka postów wcześniej a nie było jakiś sprzeciwów przeciwko temu.
[ Dodano: 2013-05-20, 13:09 ]
Poza tym wspomniany był na 1 stronie EDD. Dlaczego nadal go tutaj nie ma?