[B4]Quattro Avant od eSPe
MIODEK, zapewniam cie ze nie ma roznicy w kolorze miedzy malowanym a wypolerowanym...
chyba ten mat byl zbawieniem tego koloru bo kolor nie wyplowial w glebi a tylko powierzchownie i w ten sposob chyba chronil głebie lakieru..
[ Dodano: 2013-04-14, 21:12 ]
na kilku zdjeciach zeczywiscie wyglada zderzak na inny odcien ale on w zasadzie jest nieumyty i nie polerowany po malowaniu.takze spokojnie...jesli po calosci bedzie widac roznice to espe bedzie malowal reszte pod kolor zderzaka.
chyba ten mat byl zbawieniem tego koloru bo kolor nie wyplowial w glebi a tylko powierzchownie i w ten sposob chyba chronil głebie lakieru..
[ Dodano: 2013-04-14, 21:12 ]
na kilku zdjeciach zeczywiscie wyglada zderzak na inny odcien ale on w zasadzie jest nieumyty i nie polerowany po malowaniu.takze spokojnie...jesli po calosci bedzie widac roznice to espe bedzie malowal reszte pod kolor zderzaka.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
jak pisałem - odwalić się od haka. :mrgreen: :mrgreen: Musi zostać i tyle. :mrgreen:
Niestety ale jak zdziadziejesz i będziesz w moim wieku to dojdziesz do wniosku że czasami przydaje się jak trzeba zawieść coś przyczepką na działeczke i tyle. Niestety ale mimo iż auto mniej mi służy do jazdy na co dzień nie stać mnie na poświęcenie go jedynie na to aby stał pod kocykiem w garażu.
Jak kiedyś kupię coś innego większego od sejczento do jazdy na co dzień to z avanta hak poleci.
Na dzień dzisiejszy musi zostać i tyle.
Niestety ale jak zdziadziejesz i będziesz w moim wieku to dojdziesz do wniosku że czasami przydaje się jak trzeba zawieść coś przyczepką na działeczke i tyle. Niestety ale mimo iż auto mniej mi służy do jazdy na co dzień nie stać mnie na poświęcenie go jedynie na to aby stał pod kocykiem w garażu.
Jak kiedyś kupię coś innego większego od sejczento do jazdy na co dzień to z avanta hak poleci.
Na dzień dzisiejszy musi zostać i tyle.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Borbety jej założymy a na plandece klubowe loga. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tomkom1 pisze:eSPe, jeszcze ogarnie sie ta tatowa przyczepke na tip top i bedzie piekny tandem na drodze.
Albo rikszę.
https://plus.google.com/photos/11350614 ... 24zhvIy3bA