Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Sugestie i problemy z forum

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 16 kwie 2013, 14:36

Szara80tkaTdi pisze:i to powinno tez byc w regulaminie, zapytales sie, daj informacje o rezultatach
Co to da że będzie to w regulaminie?
I tak przeczytało go tutaj może 1% userów.
Choć zgadzam się z tobą że tak powinien zrobić każdy komu udało się rozwiązać probelm.

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 16 kwie 2013, 14:43

eSPe pisze:Co to da że będzie to w regulaminie?
no wsumie malo,

ale pozostali moderatorzy beda na to zwracac uwage, i dalej wzwiazku ztym cos powstanie, sam niewiem. moze w kazdym poscie to dorzucac? np aldi ma to w podpisie, bo te "z gory dzieki za odp" jest niebardzo, to takie cos w rodzaju, podziekowalem , juz mam cie w nosie, nie musze nic ci odpisywac

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 16 kwie 2013, 14:56

MIODEK pisze:
eSPe pisze:
skoti pisze:Szczerze to forum schodzi na psy
Niestety ale ameryki nie odkryłeś. :mrgreen:

Ale dużo osób się z tym zgadza, więc coś w tym jest.
No dobra, ale w jakim sensie? Co przez to uważacie?

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 16 kwie 2013, 21:43

IC69 pisze:
MIODEK pisze:
eSPe pisze: Niestety ale ameryki nie odkryłeś. :mrgreen:

Ja przez to uważam że nie powinno się podchodzić do członków jakiejś tam społeczności jaką można by pod pewnym kątem traktować "klub" i pisać "jak się nie podoba to won" a takie stwierdzenia (a przynajmniej jak nie dosłowne to w takiej retoryce) tutaj padały.
Takie podejście mi się nie podoba ale to tylko moje skromne zdanie.
Na forum jestem nadal mimo to bo nie jestem w sumie tu dla dla jakiejś wielkiej "idei Klubowicza" tylko dla znajomości z innymi aktywnymi ludźmi z którymi miło czasami pogadać nie tylko na forum ale i na żywo lub telefon.

Pomimo że pewne rzeczy mi się tutaj nie podobają nie robię z tego afery bo mam kupę innych ważniejszy spraw w życiu a podejście typu "jak się nie podoba to narazie" traktuję na zasadzie "jest bo jest i nic z tym nie zrobię bo nie mam na to i tak wpływu" i spływa to po mnie. Jak czegoś nie zmienię to nie widzę sensu z tym walczyć.

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 16 kwie 2013, 22:01

Szara80tkaTdi pisze: nastepna sprawa, to zachwyt angielskim jezykiem, prawie kazdy, musi sie zachwycic i napisac cos po angielsku, tematy typu "Audi by ..." "projekt by ..."

nawet ten zachwyt mozna spotkac w regulaminie przy propozycjach nazywania tematow np jako [ALL]

ja niewiem, myslalem ze jestesmy w polsce, dosyc tego podlizywania sie zachodowi
szanuje to co piszesz i myślisz ale to błąd. W Polsce mało ludzi zna dobrze i niech się uczy w każdy inny sposób j. angielskiego niż w szkole bo tam to tragedia...
Jadąc na zachód chyba tylko w Francji,Holandii i Niemcach jest tak samo. Zaczepiając co 4 osobę w Wa-wie i pytając coś po angielsku jest tylko żałosne eeee....yyyyy :-/ Nie mam nic co do poprawności i polszczyzny ale oprócz jęz. ang. jest jeszcze język internetowy i właśnie te wszystkie skróty i tak naprawdę praktycznie każdy wie o co chodzi.
Uczmy się języków i wyjeżdżajmy na uchodźctwo z tego kraju :-P

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szara80tkaTdi » 16 kwie 2013, 22:02

IC69, ja do tego dopisze sytuacje tematow waznych i mniej waznych,

np jakis czas temu mialem tu kilka tematow, pisalem o tym dwie strony temu, niedostalem informacji jak to sie stalo ze ich wogole niema, no i trudno. Gdy jednego znich zalozylem a mianowicie o czesciach z A6 do B4, pamietam ze mi tytul poprawil UFOtm , bo faktycznie byl troche zagmatwany, i po jakims czasie chcialem sprawdzic czy cos jest wtym temacie napisane, patrze a on jest w dziale smieci, bylem wtedy innymi sprawami zajety i mniejszy dostep do neta mialem wiec sobie to odpuscielm, lecz teraz wracam do tego

jak to jest, ze tematy o jakis zaroweczkach, tandetnych tuningach i bzdetach sa na forum i nikt ich nie przenosi do dzialu kosz a taki jeden zmoich zaginionych tematow znalazl sie tam

to wlasnie sprawia, takie odczucia, jak kolega wyzej opisuje

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 16 kwie 2013, 22:09

IC69 pisze:
MIODEK pisze:
eSPe pisze: Niestety ale ameryki nie odkryłeś. :mrgreen:

jeśli ktoś i coś usuwa niech napisze za co? po co? i dlaczego? bo skoro ma pewne uprawnienia to nie po to aby mieć tylko inny kolor nicku i robić potajemnie porządki. Skoro podejmuje się takiej funkcji niech znajduje czas na odpisywanie każdemu a nie tłumaczenie, które gdzieś czytałem że jest tego dużo i że zeszłoby się jak by się na każdy usunięty post pisało :-/
Skoro moderator nie ma czasu to dupa nie moderator... Ostre ale prawdziwe.

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szara80tkaTdi » 16 kwie 2013, 22:09

shellah pisze:wyjeżdżajmy na uchodźctwo z tego kraju
niebardzo,

wlasnie trzeba tu byc, aby poprawic to co zle, i zeby sie zylo nam lepiej, sam kilka razy wyjezdzalem i nic tam niema, zreszta nigdzie nie lubia polakow, gdyz to huligani i pijaki, tak nas postrzegaja

nie warto sie fascynowac az tak j.ang, jedynie we francji jest przydatny, w niemczech, gebelsi nie uznaja ang, duzo jest rusakow, i tam np mi bardziej rozysjki sie przydal

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 17 kwie 2013, 17:26

Co się dzieje z działem giełda daje ogłoszenie i go nie ma, po raz kolejny, może chociaż ktoś napisze albo powie co robię ,źle, cena jest nawiasy i tagi są, kategoria też jest,foto jest przedmiot jest mój a i tak ogłoszenia nie widać. Pewnie i tak na mój post moderator lachę kładzie więc nie spodziewam się odpowiedzi <piwo>

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 17 kwie 2013, 18:06

skoti, no ja nie widzę tu żadnych Twoich ogłoszeń więc nie wiele mogę powiedzieć poza listwami ozdobnymi które to właściwie też nie powinno być zaakceptowane bo nie ma podanej formy kontaktu ale któryś z modów to przeoczył i zaakceptował więc prawdopodobnie z innymi Twoimi ogłoszeniami jeśli takie były coś musiało być nie tak!

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 17 kwie 2013, 18:13

PieterB pisze:skoti, no ja nie widzę tu żadnych Twoich ogłoszeń więc nie wiele mogę powiedzieć poza listwami ozdobnymi które to właściwie też nie powinno być zaakceptowane bo nie ma podanej formy kontaktu ale któryś z modów to przeoczył i zaakceptował więc prawdopodobnie z innymi Twoimi ogłoszeniami jeśli takie były coś musiało być nie tak!
Forma kontaktu? jest pw to co mam podać wszystkie możliwe formy kontaktu ok, sprawdzę to i dzięki za radę

Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 17 kwie 2013, 19:11

Widzisz skoti dajesz ogłoszenie o sprężynach a nie stosujesz sie do regulaminu w jaki sposób ma wyglądać ogłoszenie a póżniej masz pretensje że ci ktoś ogłoszenie usunie

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 17 kwie 2013, 19:50

skoti pisze:Forma kontaktu? jest pw to co mam podać wszystkie możliwe formy kontaktu ok,
ale taki jest regulamin.
A głównie chodzi mi o to że niektórzy z klubowiczów mają nieaktywne pw lub brak powiadomień o nowych pw lub też zaglądają tu bardzo rzadko.
Innymi słowy jeśli napiszesz że kontakt przez pw znaczy że je masz aktywne i sprawdzasz w miarę możliwości na bieżąco a jeśli nie to podajesz nr. tel. czy co tam innego.

Awatar użytkownika
skoti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: skoti » 17 kwie 2013, 20:00

goldi j51 pisze:Widzisz skoti dajesz ogłoszenie o sprężynach a nie stosujesz sie do regulaminu w jaki sposób ma wyglądać ogłoszenie a póżniej masz pretensje że ci ktoś ogłoszenie usunie
Czy ja wiem czy pretensje, wystarczyło mnie w 2 słowach na pw naprowadzić, tak wiem wiem nie jesteście od uczenia i macie tysiąc innych spraw na głowie ;-)
Czytałem teraz ten stek bzdur w sensie regulamin tyle zakazów (jak w przedszkolu) wszystko nam się zabrania, a na co pozwala w sumie na zamknięcie mordy i nie pyskowaniu, z każdej strony ktoś lub coś :cry:

[ Dodano: 2013-04-18, 18:30 ]
A teraz co źle zrobiłem, że dalej ogłoszenia nie ma?!

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 18 kwie 2013, 20:33

skoti pisze:[ Dodano: 2013-04-18, 18:30 ]
A teraz co źle zrobiłem, że dalej ogłoszenia nie ma?!
Kurcze skoti, wystarczy regulamin działu przeczytać.
Ogłoszenie na łamach forum klubu Audi 80 musi zawierać:

Link do ogłoszenia umieszczonego w serwisie aukcyjnym typu allegro, ebay, tablica, itp (...)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”