Cześć.
Od 5 latu jeżdżę audi 80 z 2 litrowym silnikiem w benzynie + lpg. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Kupiłem je w baaardzo dobrym stanie, zero ryski, blacha cała , nie powgniatana, silnik bez żadnych problemów.
Jednak, po 5 latach trochę auto zaniedbałem. Porysowane, niektóre elementy połamane , silnik nie pracuje tak jak powinien. W zawieszeniu lekko stuka.
Teraz mam pytanie, czy jest ktoś w okolicy Warszawy, kto by mógł mi pomóc doprowadzic / powiedzieć co zrobić by auto wróciło do stanu w jakim powinien jeździć kierowca audi 80 ? Powiem szczerze, że nie chce oddawać auta do mechanika , bo najzwyczajniej im nie ufam (mam ku temu powody )
pozdrawiam
Radek.
[B4 ABT] Przywrócenie auta to stanu "normalnego"
-
- Forum Audi 80
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Rok zakupu 2007? Jesli tak to jak u mnie. Jednakże mam ABK. Co do zawieszenia to wiele rzeczy moze sie tam odzywać; ja niemal wszystko robię sam (oprócz typowej elektroniki i LPG) bo zwyczajnie da się samemu auto ogarnąć. Jak chcesz to sobie poczytaj moje posty, albo tematy w których pisałem, bo dzięki temu forum duuużo pieniążków przyoszczędziłem.
-
- Forum Audi 80
Rok 2008
Ogólnie też staram się wszystko naprawiać samemu. Mowa o drobnych mechanicznych usterkach
Głównie mi chodzi o wygląd auta( w wolnej chwili wstawię zdjęcia by pokazać ). Zastanawiam się czy jest w ogóle sens inwestować np. malowanie całego auta na nowa czy sklejanie zderzaków.
Podoba mi się to auto. Przez 5 lat zrobilem ponad 100tys kilometrów i nigdy mnie nie zawiodło poza nagłym wybuchem chłodnicy ( wiatraki przestały chodzić ).
Ogólnie też staram się wszystko naprawiać samemu. Mowa o drobnych mechanicznych usterkach
Głównie mi chodzi o wygląd auta( w wolnej chwili wstawię zdjęcia by pokazać ). Zastanawiam się czy jest w ogóle sens inwestować np. malowanie całego auta na nowa czy sklejanie zderzaków.
Podoba mi się to auto. Przez 5 lat zrobilem ponad 100tys kilometrów i nigdy mnie nie zawiodło poza nagłym wybuchem chłodnicy ( wiatraki przestały chodzić ).
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław